AfterDawn: IT-alan uutiset

Star Wars -saagan viimeinen episodi sai trailerin

Kirjoittaja AfterDawn @ 26.8.2019 18:36

Star Wars -saagan viimeinen episodi sai trailerin

Disney on julkaissut omassa D23 Expo -tapahtumassaan uuden trailerin tulevasta Star Wars -elokuvasta. Kyseessä on tietysti saagan viimeinen eli yhdeksäs episodi, jonka nimi on The Rise of Skywalker.
Toissapäivänä kerroimme tapahtumassa esitellystä ensimmäisestä trailerista tulevalle Star Wars -sarja The Mandalorianille. Nyt traileri julkaistiin joulukuussa saapuvalle Star Wars -elokuvalle.

Trailerin alkupuoliskolla hypeä nostetaan vanhojen episodien kuvamateriaalilla, mutta lopussa paljastetaan myös hieman tulevasta.

Viimeisessä episodissa nähdään kaksikko Rey ja Finn, joiden kaverina on pilotti Poe Dameron. Lisäksi viisikkoon mahtuu vielä Chewbacca sekä C-3PO, ja onpa elokuvaan saatu vielä mukaan edesmennyt Carrie Fisherkin Leiana.

Trailerin mukaan tulossa on taistelua Reyn ja Kylo Renin eeppinen taistelu, kenties C-3PO:n kääntyminen pahan puolelle, avaruustaistelua ja toimintaa sekä lopulta Rey mustassa viitassa käsissään Darth Maulin aseen kaltainen Sithin valomiekka.
Star Wars: The Rise of Skylwalker saapuu teattereihin joulukuun 20. päivä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto