AfterDawn: IT-alan uutiset

Tässä Netflixin syyskuun kaikki Originals-uutuussarjat

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 23.8.2019 18:25

Tässä Netflixin syyskuun kaikki Originals-uutuussarjat

Syyskuuhun on vielä viikon verran aikaa, mutta jo nyt tiedämme mitä uutuuksia Netflix on tuomassa palveluunsa ensi kuun aikana. Originals-sarjojen osalta tarjonta kasvaa mukavasti ja tarjolla on uutta niin lapsille, rikossarjojen muodossa kuin dokumenttiasrjoissakin.
Rikosrintamalla tarjonnasta vastaa tositarinaan perustuva Unbelievable, jossa kaksi naisrikosetsivää selvittää raiskaustapauksia, hip-hop-kultuurin alamaailmasta kertova Skylines, sekä Criminal-sarjan neljän eri maan versiot (Criminal: France, Criminal: Germany, Criminal: Spain ja Criminal: UK), joissa seurataan tapauksia haastatteluhuoneen etsivien silmistä.

Muunlaista sisältöä tarjoaa Cyberpunk-tyylinen The I-Land, teineille suunnattu Ben Plattin ja Gwyneth Paltrow'n tähdittämä The Politician sekä junnuille soveltuva Sitcom Team Kaylie.

Lapsille on muutakin tarjontaa Archibald's Next Big Thingin, The Last Kids on Earthin sekä Dragons: Rescue Ridersin muodossa.
Kansaivälisen osaston sarjoissa on Big Brother -tyylinen japanilaisreality Terrace House: Tokyo 2019-2020, anime-sarja Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato, espanjalainen tragikomendia maahockey-tiimistä Las del hockey, intialainen trilleri Bard of Blood sekä mm. Boratina tutun Sacha Baron Cohenin tähdittämä ranskalaissarja The Spy.

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä saamme myös uusia dokumenttisarjoja. Emma Stone tähdittää päänsisäisistä mysteereistä kertovaa The Mind, Explained ja puolestaan maailman rikkaimpiin kuuluvan miehen pään sisään pääsee kolmiosaisessa sarjassa Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates. Lisäksi Birders kertoo rajamuurit ylittävistä linnuista ja niiden hoitajista.

Tässä vielä lista tarjonnasta aikajärjestyksessä:

Syyskuun 6. päivä:
Archibald's Next Big Thing
The Spy

Syyskuun 10. päivä:
TERRACE HOUSE: TOKYO 2019-2020

Syyskuun 12. päivä:
The I-Land
The Mind, Explained

Syyskuun 13. päivä:
Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato
Unbelievable

Syyskuun 17. päivä:
The Last Kids on Earth

Syyskuun 20. päivä:
Las del hockey
Criminal: France
Criminal: Germany
Criminal: Spain
Criminal: UK
Inside Bill's Brain: Decoding Bill GatesSyyskuun 23. päivä:
Team Kaylie

Syyskuun 25. päivä:
Birders - 25/9/19

Syyskuun 27. päivä:
Bard of Blood
Dragons: Rescue Riders
Skylines
The Politician

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto