Spotify tarjoaa jatkossa ensimmäiset kolme Premium-kuukautta ilmaiseksi

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 23.8.2019 01:10

Spotify tarjoaa jatkossa ensimmäiset kolme Premium-kuukautta ilmaiseksi Spotify on kertonut uudesta menettelystä, joka tarjoaa kaikille jatkossa Premium-tilauksesta kiinnostuneille kolmen kuukauden maksuttoman jakson.
Tietysti jo aiemmin palvelua on saanut kokeilla ilmaiseksi, kenties joissain tapauksissa jopa 90 päivän ajan, mutta tästä edespäin tämä koskee uusia Premium-asiakkaita hamaan tulevaisuuteen saakka.

Toistaiseksi, alkaen tänään, ilmaisjakso koskee ainoastaan tavanomaisia yksityistilauksia sekä opiskelitilauksia, mutta piakkoin Spotify aikoo laajentaa sen myös Duo- ja perhetilauksiin.

Spotify on ottanut kenties mallia Applelta, joka palvelun alussa houkutteli asiakkaita juurikin maksuttoman tilauksen avulla. Toki palvelut eroavat siinä, että Applella ei ole lainkaan tarjota mainoksiin perustuvaa maksutonta versiota.

Applen kiri on ollut tietysti kova ja se on laittanut painetta markkinaykkösen rattaisiin, mutta amerikkalaisjätti ei ole maailmanlaajuisesti sen lähempänä kärkipaikkaa maksullisissa käyttäjissä kuin aivan alkumetreillä, päinvastoin, kuten oheisesta grafiikasta ilmenee.Spotifyllä on tietysti omat ongelmansa, joista ei vähäisimpänä kannattavuus sekä viimeisimpänä taistelu lakituvassa Eminemin levy-yhtiötä vastaan.Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto