Applen oma luottokortti tuli saataville – Saat ostosten hinnasta osan takaisin

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 21.8.2019 08:11 Kommentteja (1)

Applen oma luottokortti tuli saataville – Saat ostosten hinnasta osan takaisin Applen visio maailman elintason parantamisesta on vienyt sen älypuhelimista terveyspalveluihin ja tänä keväänä yhtiö laajeni jo syvemmälle ihmisten arkeen, kun Apple esitteli oman Apple Card -luottokortin.
Yhdessä Goldman Sachsin kanssa kehitetty luottokortti on nyt tuotu saataville Yhdysvaltojen markkinoille, jossa sitä voivat käyttää iPhonen omistajat – kunhan he täyttävät luottokortin edellyttämät taloudelliset vaatimukset. Luottokortin pystyy hankkimaan avaamalla iPhonesta Wallet-sovelluksen ja jättämällä hakemuksen.

Apple perustelee finanssimarkkinoille laajentumista sillä, että se haluaa korjata luottokorttimarkkinoilla harjoitetut epämääräiset toimintatavat. Apple ei aio periä kortin käytöstä koron lisäksi muita maksuja, mutta sen sijaan palkitsee käyttäjiään cash back -ohjelmallaan. Apple maksaa kolme prosenttia ostoksen hinnasta takaisin yhtiön omien tuotteiden ostamisesta ja kaksi prosenttia kaikista muista Apple Payllä tehdyistä ostoksista. Sadasosan ostoksen hinnasta saa takaisin Apple Card -kortilla tehdyistä ostoista.Apple Card on yhdistetty Applen Wallet-sovellukseen, jonka kautta voi seurata yksityiskohtaisesti omaa taloutta.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

19.9.2019 13:43

Toisaalta hyvä, että luottokortti-markkinoille tulee lisää kilpailua. Toisaalta luottokorttien vertailua voi häiritä juuri erilaiset Cash Back -ohjelmat, koska yleensä näiden rahojen käyttöä on ainakin jollain tavalla aina rajattu ja yleensä ne tulee vielä käyttää tietyn aikarajan sisällä. Todellinen hyöty riippuu siis asiakkaan ostokäyttäytymisestä, jota esimerkiksi Applen oma luottokortti tietysti myös ohjaa.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Trump uhkaa sulkea koko sosiaalisen median – Kimpaantui Twitterille faktanapista Trump uhkaa sulkea koko sosiaalisen median – Kimpaantui Twitterille faktanapista (28.5.2020 06:12)
Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on hyökännyt voimakkasti sosiaalista mediaa vastaan, vaikka hän on omassa politiikassaan hyödyntänyt sitä varsin paljon. Sosiaalinen media on tarjonnut ....
1 kommentti
Halvimmat SSD-levyt juuri nyt: Huipputarjouksena teran levy 91 eurolla, 120GB 22e, 480GB 62e, ... Halvimmat SSD-levyt juuri nyt: Huipputarjouksena teran levy 91 eurolla, 120GB 22e, 480GB 62e, ... (27.5.2020 18:30)
Hintakatsauksemme Suomen SSD-levyjen hintoihin on jälleen täällä. Eri kokoluokista olemme kaivaneet esille kaikkein edullisimmat SSD-levyt mitä Suomessa myynnissä on.
1 kommentti
Lenovo esitteli kaksi 2-in-1-kannettavaa: Yoga Duet 7i ja IdeaPad Duet 3i Lenovo esitteli kaksi 2-in-1-kannettavaa: Yoga Duet 7i ja IdeaPad Duet 3i (27.5.2020 18:26)
Lenovo on julkaissut kaksi 2-in-1 -kannettavaa tietokonetta, jotka pyörittävät Windows 10 -käyttöjärjestelmää ja tukevat LTE-yhteyksiä. Yoga Duet 7i on varustettu 13-tuumaisella IPS 2K -kosketusnäytöllä ....
OnePlus paljasti: Tulossa on jälleen edullisia puhelimia OnePlus paljasti: Tulossa on jälleen edullisia puhelimia (27.5.2020 17:13)
OnePlus nousi kansan tietoisuuteen vuonna 2014 aggressiivisella mainoskampanjalla, jossa se puhui lippulaivantappajasta, jonka hinta on vain murto-osa huippuvalmistajien laitteesta. OnePlus ....
OnePlus julkaisi OnePlus 5 ja 5T -puhelimille ison OxygenOS 10 -päivityksen OnePlus julkaisi OnePlus 5 ja 5T -puhelimille ison OxygenOS 10 -päivityksen (27.5.2020 16:57)
OnePlus tunnetaan erityisesti laadukkaista ja kohtuuhintaisista älypuhelimista, mutta samalla yhtiö on profiloitunut ohjelmistopäivitysten rintamalla tuomalla älypuhelimiinsa päivityksiä takuuvarmasti ....

Uutisarkisto