Ikealta uusi avaus – Perustaa uuden älykotiliiketoiminnon

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 19.8.2019 13:21

Ikealta uusi avaus – Perustaa uuden älykotiliiketoiminnon Ruotsalainen huonekalujätti Ikean myymillä tavaroilla sisustetaan lukuisa määrä koteja vuosittain, joten yhtiöllä on myös hyvät edellytykset iskeä älykotimarkkinoille.
Ikea on jo ottanut ensimmäisiä askeleita älykotiratkaisuihin esimerkiksi valaisin- ja kaiutintuotteiden kautta, mutta nyt yhtiö halua vahvistaa tätä puolta perustamalla itsenäisen Home Smart -liiketoimintayksikön yhtiön sisälle. Ikea on kokeillut äykkäitä huonekaluja vuodesta 2012 lähtien, jolloin se esimerkiksi integroi älypuhelimien langattomia latausalustoja huonekaluihin.

Vielä tässä vaiheessa Ikea ei lupa uudelta liiketoimintayksiköltä mitään konkreettisia tuotejulkistuksia, mutta langatonta tiedonsiirtoa tullaan todennäköisesti hyödyntämään yhdessä jos toisessakin huonekalussa. Voi myös olla, että Ikea aikoo laajentaa yhteistyökumppanuuksia. Kaiuttimissa Ikea tekee esimerkiksi yhteistyötä Sonosin kanssa.

Tägit: älykoti Sonos Ikea
Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto