YouTube Originals -sarjat voit katsoa pian ilmaiseksi

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 17.8.2019 21:06

YouTube Originals -sarjat voit katsoa pian ilmaiseksi Netflixin huiman suosion myötä suoratoistotelevisiosta on tullut kilpailualusta, johon osallistuu niin televisio- kuin teknologiajätit.
Google on pyrkinyt nostamaan profiiliaan mediamaailmassa erityisesti YouTuben avulla, mutta syystä tai toisesta sen maksulliset YouTube-palvelut, kuten YouTube Music Premium ja YouTube Premium eivät ole onnistuneet halutulla tavalla.

Niinpä Google onkin kertonut aiemmin, että se suunnittelee mm. YouTube Originals -sarjojen julkaisua myös ilmaiseksi nähtäväksi mainosrahoitteisena. Nyt YouTube onkin paljastanut, että sen Originals-sarjoihin pääsee pian käsiksi myös ilman YouTube Premium -tilausta.

Sarjat, elokuvat ja livetaltioinnit saapuvat kaiken kansan katsottaviksi syykuun 24. päivä alkaen, jonka jälkeen Premium tilausta ei tarvita enää YouTube Originals -sisällön katsomiseen.

Tämänkin jälkeen toki Premium-jäsenillä on etuja, joita ei saa ilmaiseksi. Näistä olennaisin on tietysti mainoksettomuus, joten mainokset eivät häiritse katselukokemusta.Muita etuja ovat pääsy kaikkiin jaksoihin heti ensimmäisen jakson julkaisun yhteydessä, mahdollisuus ladata sisältö paikalliseti offline-katselua varten sekä erillistä yksinoikeussisältöä mm. director's cut -tyylisesti.

YouTube Premiumin hinta on edelleen 12 euroa kuukaudessa ja se sisältää YouTube Music Premium -tilauksen.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Huawei julkaisi 2499 euron taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen Huawei julkaisi 2499 euron taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen (25.2.2020 16:41)
Huawei on julkaissut taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen, joka on jatkoa Mate X:lle. Mate Xs:n näyttö kiertää kiinni ollessaan puhelimen ulkokuorta ja avattuna sen läpimitta on 8 tuumaa. ....
Päivän diili: nyt myös 8 gigatavun RAM-muistin OnePlus 7 Pro tarjouksessa - Hinta nyt 599 euroa Päivän diili: nyt myös 8 gigatavun RAM-muistin OnePlus 7 Pro tarjouksessa - Hinta nyt 599 euroa (25.2.2020 10:22)
Viime viikolla nähtiin useita hyviä tarjouksia puhelimista ja sama tuntuu jatkuvan. Viime viikolla tarjouksessa oli esimerkiksi OnePlus 7T Pro McLaren Edition. Nyt vuorostaan 8 gigatavun keskusmuistilla ....
Huawein P40-sukupolven puhelimet esitellään 26. maaliskuuta – Eivät sisällä Google-sovelluksia Huawein P40-sukupolven puhelimet esitellään 26. maaliskuuta – Eivät sisällä Google-sovelluksia (25.2.2020 06:19)
Huawein seuraavan sukupolven lippulaivapuhelimet esitellään Pariisissa 26. maaliskuuta. Tuolloin lehdistötilaisuudessa kaiken kansan ihmeteltäväksi tulevat P40-sukupolven laitteet. Viime ....
Apple on valmis valtavaan muutokseen – Korvaa Intelin prosessorit Apple on valmis valtavaan muutokseen – Korvaa Intelin prosessorit (25.2.2020 06:06)
Osuvista tuotelanseerausennustuksistaan hyvin tunnettu Apple-analyytikko Ming-Chi Kuo arvioi tällä kertaa, että Applen ensimmäinen ARM-pohjaista suoritinta käyttävä Mac-tietokone tulisi markkinoille ....
Huawein uudet MateBook D 14 ja MateBook D 15 -kannettavat heti myynnissä Suomessa - Hinnat 749 euroa ja 699 euroa Huawein uudet MateBook D 14" ja MateBook D 15" -kannettavat heti myynnissä Suomessa - Hinnat 749 euroa ja 699 euroa (24.2.2020 19:43)
Huawei on julkistanut kaksi uutta kannettavaa tietokonetta. Näiden uutuuksien myynti on alkanut heti Suomessa. MateBook D -sarjan uutuudet ovat varustettu 14- ja 15-tuumaisella näytöllä. ....

Uutisarkisto