Disneyn suoratoistopalvelu työstää Ewan McGregorin tähdittämää Star Wars -sarjaa

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 17.8.2019 19:15

Disneyn suoratoistopalvelu työstää Ewan McGregorin tähdittämää Star Wars -sarjaa Netflixiä haastamaan ryhtynyt uusi suoratoistoalusta Disneyltä saattaa saada lähitulevaisuudessa vakuuttavan uuden televisiosarjan.
Disney+-suoratoistopalvelu tarjoaa mediajätin omistuksista muutamia valtaisan suosittuja brändejä, joilla Netflixin haastamisesta tulee huomattavasti helpompaa kuin ilman. Näihin kuuluu erityisesti Marvel-elokuvauniversumi sekä Star Wars.

Ensimmäinen mahdollistaa käytännössä loputtomasti supersankarielokuvia ja -sarjoja, mutta myös jälkimmäisessä on potentiaalia. Tiedot kertovatkin, että Disney+ saattaa saada kovan luokan Star Wars -sarjan, jota tähdittämässä olisi peräti itse Ewan McGregor.

Obi-Wan Kenobina tunnettu Ewan McGregor on Varietyn mukaan tekemässä paluun Star Warsiin samassa roolissa.

Tässä vaiheessa sarjalla ei ole kuitenkaan edes vielä nimeä, joten sen julkaisemiseenkin voisi kuvitella olevan melkoisesti vielä aikaa, ja luonnollisesti itse tarinasta ei ole sen kummemmin tietoa.Ben Kenobi oli tietysti elokuvissa niin nuoren Luke Skywalkerin että hänen isänsä Anakinin, myöhemmin Darth Vader, jedimentori. Niinpä voi olla, että näitä hahmoja nähdään myös sarjassa.


AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Samsung on aloittanut Android 10 -päivityksen jakelun Galaxy Foldille Samsung on aloittanut Android 10 -päivityksen jakelun Galaxy Foldille (27.3.2020 18:14)
Yksi viime vuoden mielenkiintoisimmista puhelimista on viimeinkin saamassa päivityksen Android 10 -käyttöjärjestelmään. Kyseessä on tietenkin taittuvalla näytöllä toimiva Galaxy Fold. Päivityksen ....
SoundCloud Go+ -suoratoistopalvelu saapui Suomeen SoundCloud Go+ -suoratoistopalvelu saapui Suomeen (27.3.2020 17:08)
Musiikin levitykseen ja suoratoistoon keskittyvä internet-palvelu SoundCloud on tuonut maksullisen Go+ -tilauksen Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan. Go+ tilaus mahdollistaa yli 200 miljoonan ....
Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna (27.3.2020 14:04)
Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna rajatussa määrässä laitteita. Palvelua voi käyttää Samsungin ja LG:n vuosien 2018 ja 2019 malleissa sekä Sonyn omalla käyttöjärjestelmällä toimivissa ....
Huawei Music -suoratoistopalvelu julkaistiin Suomessa - hinta 9,99 euroa kuukaudessa Huawei Music -suoratoistopalvelu julkaistiin Suomessa - hinta 9,99 euroa kuukaudessa (27.3.2020 11:48)
Huawei on avannut Huawei Music -suoratoistopalvelun Suomessa. Palvelun hinta on 9,99 euroa kuukaudessa, mutta uusille käyttäjille tarjotaan ensimmäiset kolme kuukautta veloituksetta. Kampanja ....
Saiko koronavirus sinutkin innostumaan tästä sovelluksesta? Lähettää tietoja Facebookille tietämättäsi Saiko koronavirus sinutkin innostumaan tästä sovelluksesta? Lähettää tietoja Facebookille tietämättäsi (27.3.2020 06:18)
Koronaviruksen aiheuttaman pandemian vuoksi maailmalla on otettu käyttöön liikkumista rajoittavia toimenpiteitä, minkä seurauksena erilaiset yhteydenpitoon tarkoitetut sovellukset ovat lisänneet ....

Uutisarkisto