Suoratoistopalveluiden "tv-opas" listasi 15 suosituinta sarjaa

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 10.8.2019 18:08

Suoratoistopalveluiden "tv-opas" listasi 15 suosituinta sarjaa Suoratoistovideosta on tappanut videovuokraamot ja uhkaa kovasti jopa perinteistä kaapelitelevisiota. Yhtiöistä suurin ja mahtavin on tietysti Netflix, mutta myös muun muassa Amazon, HBO ja jopa Disney pyrkivät haastamaan suoratoistokuninkaan.
Ohjelmiston osalta voisi helposti kuvitella, että Netflixillä on melkoinen etulyöntiasema, sillä yhtiöllä on paitsi jo hyväksi havaittuja brändejä niin myös valtava ohjelmistobudjetti, mutta mitkä ovat tällä hetkellä suosituimmat suoratoistosarjat?

Suoratoistopalveluiden tv-oppaana itseään pitävä Reelgood on listannut, ja paljastanut ne BGR:lle, omiin tietoihinsa perustuen mitkä sarjat ovat yleisön suosiossa juuri tässä historian hetkessä. Tarina ei kerro millaisilta käyttäjiltä tiedot on kerätty, mutta olettaa saattaa, että data on melkoisen yhdysvaltalaisvoittoista.

Kuten olettaa saattaa, niin Netflixillä on erittäin vahva edustus viidentoista kärjessä, mutta kovin dominoiva se ei kuitenkaan ole. Listan sarjoista kuusi nimittäin löytyy Netflixistä.Kärkipaikan on ottanut jokseekin odotetusti Stranger Things, joka juuri sai kolmannen kauden. Kakkosena on hieman yllättävämmin saksalaissarja Dark.

Mukaan tosin mahtuu myös mm. HBO:n suosittuja sarjoja, ja kärkikuusikossa onkin peräti kolme HBO:n sarjaa vaikka kaksi ensimmäistä onkin Netflixin alkuperäistuotantoa. Kaikkiaan mukaan mahtuu neljlä HBO:n sarjaa, jotka ovat kaikki kärkikymmenikössä.

Yhdysvalloissa suosittu Hulu on myös mukana peräti viidellä sarjalla ja onpa mukana myös mm. Amazonin väriä Good Omensin muodossa.

Pidemmittä puheitta tässä itse lista:

 1. Stranger Things (Netflix)
 2. Dark (Netflix)
 3. Game of Thrones (HBO)
 4. The Handmaid's Tale (Hulu)
 5. Chernobyl (HBO)
 6. Euphoria (HBO)
 7. Black Mirror (Netflix)
 8. Big Little Lies (HBO)
 9. Legion (Hulu)
 10. Veronica Mars (Hulu)
 11. Good Omens (Amazon)
 12. The Good Place (Hulu, Netflix)
 13. Money Heist (Netflix)
 14. The 100 (Netflix)
 15. Rick and Morty (Hulu)


Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa (21.11.2019 11:19)
iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti tai pelkästään Roomba e5 -pölynimurirobotti julkaistiin Roomban toimesta vuonna 2018. Tämän kyseisen mallin suositushinta on sellainen 400 euroa, mutta ....
Trump luuli avanneensa tehtaan – On ollut toiminnassa jo vuodesta 2013 lähtien Trump luuli avanneensa tehtaan – On ollut toiminnassa jo vuodesta 2013 lähtien (21.11.2019 06:14)
Yhdysvaltain presidentti Donald Trump julisti Twitterissä avanneensa Teksasissa Applen uuden tuotantolinjan, mikä edustaa hänen pyrkimyksiään palauttaa tuotantotyötä Aasiasta takaisin Yhdysvaltoihin. ....
Varo tätä Windows 10 -päivitystä – Menetät tiedostosi Varo tätä Windows 10 -päivitystä – Menetät tiedostosi (21.11.2019 05:56)
Vaikka maailma muuttuu, niin yksi asia ei tunnu muuttuvan mihinkään: sähköpostin käyttö haittaohjelmien levittämiseen. Yksi uusimmista kierrossa olevista haittaohjelmakampanjoista levittää sähköpostin ....
3 kommenttia
Sailfish-käyttöjärjestelmä saatavilla Sony Xperia 10 ja Xperia 10 Plus -puhelimille Sailfish-käyttöjärjestelmä saatavilla Sony Xperia 10 ja Xperia 10 Plus -puhelimille (20.11.2019 19:42)
Sony toi Xperia 10:n ja Xperia 10 Plussan omistajille hyviä uutisia, sillä nämä kuuluvat kahdeksan Sony-puhelimen joukkoon, jotka saavat Android 10 -käyttöjärjestelmäpäivityksen. Nyt näiden ....
Parhaat puhelimet alle 200 euroa (talvi 2019 - 2020) Parhaat puhelimet alle 200 euroa (talvi 2019 - 2020) (20.11.2019 18:31)
Kävimme jo läpi parhaat vaihtoehdot alle sadan euron puhelimista. Nyt on aika nostaa hieman pykälää ja käydä läpi puhelimet, jotka maksavat alle 200 euroa. Tämä on sellainen hintaluokka josta ....

Uutisarkisto