Suoratoistopalveluiden "tv-opas" listasi 15 suosituinta sarjaa

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 10.8.2019 18:08

Suoratoistopalveluiden "tv-opas" listasi 15 suosituinta sarjaa Suoratoistovideosta on tappanut videovuokraamot ja uhkaa kovasti jopa perinteistä kaapelitelevisiota. Yhtiöistä suurin ja mahtavin on tietysti Netflix, mutta myös muun muassa Amazon, HBO ja jopa Disney pyrkivät haastamaan suoratoistokuninkaan.
Ohjelmiston osalta voisi helposti kuvitella, että Netflixillä on melkoinen etulyöntiasema, sillä yhtiöllä on paitsi jo hyväksi havaittuja brändejä niin myös valtava ohjelmistobudjetti, mutta mitkä ovat tällä hetkellä suosituimmat suoratoistosarjat?

Suoratoistopalveluiden tv-oppaana itseään pitävä Reelgood on listannut, ja paljastanut ne BGR:lle, omiin tietoihinsa perustuen mitkä sarjat ovat yleisön suosiossa juuri tässä historian hetkessä. Tarina ei kerro millaisilta käyttäjiltä tiedot on kerätty, mutta olettaa saattaa, että data on melkoisen yhdysvaltalaisvoittoista.

Kuten olettaa saattaa, niin Netflixillä on erittäin vahva edustus viidentoista kärjessä, mutta kovin dominoiva se ei kuitenkaan ole. Listan sarjoista kuusi nimittäin löytyy Netflixistä.Kärkipaikan on ottanut jokseekin odotetusti Stranger Things, joka juuri sai kolmannen kauden. Kakkosena on hieman yllättävämmin saksalaissarja Dark.

Mukaan tosin mahtuu myös mm. HBO:n suosittuja sarjoja, ja kärkikuusikossa onkin peräti kolme HBO:n sarjaa vaikka kaksi ensimmäistä onkin Netflixin alkuperäistuotantoa. Kaikkiaan mukaan mahtuu neljlä HBO:n sarjaa, jotka ovat kaikki kärkikymmenikössä.

Yhdysvalloissa suosittu Hulu on myös mukana peräti viidellä sarjalla ja onpa mukana myös mm. Amazonin väriä Good Omensin muodossa.

Pidemmittä puheitta tässä itse lista:

 1. Stranger Things (Netflix)
 2. Dark (Netflix)
 3. Game of Thrones (HBO)
 4. The Handmaid's Tale (Hulu)
 5. Chernobyl (HBO)
 6. Euphoria (HBO)
 7. Black Mirror (Netflix)
 8. Big Little Lies (HBO)
 9. Legion (Hulu)
 10. Veronica Mars (Hulu)
 11. Good Omens (Amazon)
 12. The Good Place (Hulu, Netflix)
 13. Money Heist (Netflix)
 14. The 100 (Netflix)
 15. Rick and Morty (Hulu)


AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Huawei julkaisi 2499 euron taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen Huawei julkaisi 2499 euron taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen (25.2.2020 16:41)
Huawei on julkaissut taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen, joka on jatkoa Mate X:lle. Mate Xs:n näyttö kiertää kiinni ollessaan puhelimen ulkokuorta ja avattuna sen läpimitta on 8 tuumaa. ....
Päivän diili: nyt myös 8 gigatavun RAM-muistin OnePlus 7 Pro tarjouksessa - Hinta nyt 599 euroa Päivän diili: nyt myös 8 gigatavun RAM-muistin OnePlus 7 Pro tarjouksessa - Hinta nyt 599 euroa (25.2.2020 10:22)
Viime viikolla nähtiin useita hyviä tarjouksia puhelimista ja sama tuntuu jatkuvan. Viime viikolla tarjouksessa oli esimerkiksi OnePlus 7T Pro McLaren Edition. Nyt vuorostaan 8 gigatavun keskusmuistilla ....
Huawein P40-sukupolven puhelimet esitellään 26. maaliskuuta – Eivät sisällä Google-sovelluksia Huawein P40-sukupolven puhelimet esitellään 26. maaliskuuta – Eivät sisällä Google-sovelluksia (25.2.2020 06:19)
Huawein seuraavan sukupolven lippulaivapuhelimet esitellään Pariisissa 26. maaliskuuta. Tuolloin lehdistötilaisuudessa kaiken kansan ihmeteltäväksi tulevat P40-sukupolven laitteet. Viime ....
Apple on valmis valtavaan muutokseen – Korvaa Intelin prosessorit Apple on valmis valtavaan muutokseen – Korvaa Intelin prosessorit (25.2.2020 06:06)
Osuvista tuotelanseerausennustuksistaan hyvin tunnettu Apple-analyytikko Ming-Chi Kuo arvioi tällä kertaa, että Applen ensimmäinen ARM-pohjaista suoritinta käyttävä Mac-tietokone tulisi markkinoille ....
Huawein uudet MateBook D 14 ja MateBook D 15 -kannettavat heti myynnissä Suomessa - Hinnat 749 euroa ja 699 euroa Huawein uudet MateBook D 14" ja MateBook D 15" -kannettavat heti myynnissä Suomessa - Hinnat 749 euroa ja 699 euroa (24.2.2020 19:43)
Huawei on julkistanut kaksi uutta kannettavaa tietokonetta. Näiden uutuuksien myynti on alkanut heti Suomessa. MateBook D -sarjan uutuudet ovat varustettu 14- ja 15-tuumaisella näytöllä. ....

Uutisarkisto