Facebook kehittää uutta uutispalvelua – Julkaistaan jo tänä vuonna

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 9.8.2019 05:56

Facebook kehittää uutta uutispalvelua – Julkaistaan jo tänä vuonna Facebookista on tullut länsimaissa yksi tärkeimmistä kanavista, jonka kautta kulutetaan sisältöä. Se on melkein kuin nettiselain itsessään, sillä Facebookin uutisvirta tarjoaa kaikkea sisältöä uutisista videoihin ja lähimmäisten status-päivityksiin.
Juuri uutiset ovat yksi tärkeimmistä uutisvirran mediaformaateista, minkä takia Facebook aikoo lanseerata vielä tänä vuonna oman uutisvälilehden. Toiminto olisi ilmeisesti Google Newsin tapainen uutisaggregaatti, johon Facebook parhaillaan etsii sopivia sisällöntuottajia. Wall Street Journalin mukaan Facebook olisi valmis maksamaan uutismedioille jopa kolme miljoonaa dollaria oikeudesta linkittää niiden tuottamaa sisältöä uudessa uutispalvelussa.

Facebook on ottanut yhteyttä Yhdysvaltojen suurimpiin uutismedioihin, kuten ABC Newsiin, Bloombergiin, Dow Jonesiin ja The Washington Postiin.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto