Tässä tämän kuun kaikki uudet Netflix Originals -sarjat

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 6.8.2019 19:13 Kommentteja (2)

Tässä tämän kuun kaikki uudet Netflix Originals -sarjat Kesätauko on takana ja koulut alkavat. Näin on myös Netflixin osalta, joka on tuonut koululaisille paljon katsottavaa. Uusissa Originals-sarjoissa on toki paljon muutakin kuin lasten sarjoja.
Aloitetaanpa kuitenkin tuolla kevyemmällä osastolla. Lapsille uusia piirrosarjoja ovat musiikkia tarjoava Super Monsters Back to School, vihreän muukalaisen seikkailuihin perehtyvä Invader Zim: Enter the Florpus, anime-tyylinen Cannon Busters, hevosystäville suunnattu Spirit Riding Free: Pony Tales, 90-luvun Rockon henkiin herättävä Rocko's Modern Life: Static Cling sekä lapsietsivien tutkimuksia seuraava The InBESTigators.

Hieman teinimpään makuun on puolestaan tarjolla mm. brittidraama synkästä saaresta The A List, animesarja CAROLE & TUESDAY sekä Sao Paulon teinien vaikeasta elämästä kertova Sintonia.

Kansainvälistä tuotantoa tarjoavat lisäksi Argentinan rikosmaailmasta ja jalkapallotähti Carlos Tevezin historiasta kertova Apache: The Life of Carlos Tevez, huumemaailmasta kertova koominen The Good Bandit (Un bandido honrado), korealaisdraama Love Alarm, espanjan Bilbaon terrori-iskusta kertova Victim Number 8, Bogotan rikoksiin pureutuva Green Frontier (Frontera verde), sarja japanilaisohjaajasta The Naked Director, Uruguyan entisen presidentti "Pepen" dokumenttisarja El Pepe, a Supreme Life (El Pepe: Una vida suprema), Lähi-idästä ponnistava Dollar, venäläinen sci-fi-sarja Better Than Us sekä 45 rpm, joka kertoo Madridin musiikkiskenestä 60-luvulla.Tietysti tarjolla on myös viihdettä Yhdysvalloista. Uusia Originals-sarjoja sillä rintamalla ovat puolestaan reality-sarjat Basketball or Nothing, Styling Hollywood sekä Hyperdrive, joista ensimmäisessä kerrotaan Navajo-heimon pelureista, toisessa tyylitellään julkkiksia ja kolmannessa kisataan katuautoilla. Dokumenttisarjojen puolella on tarjolla konservatiivikristittyjen vaikutusvaltaisesta perheestä kertova The Family, Tohtori Lisa Sandersin parannuksia etsivä Diagnosis sekä American Factory, jossa seurataan kiinalaisfirman Ohioon avatun tehtaan pulmia.

Muita Netflixin omia uutuussarjoja ovat kanadalaisten autoharrastajien Rust Valley Restorers, vaikuttava animaatiosarja The Dark Crystal: Age of Resistance sekä toiminnan täytteinen sci-fi fantasia Wu Assassins.

Muista myös katsastaa listamme kaikista elokussa palaavista Netflix Originals -sarjoista.

Tässä vielä kaikki elokuvat julkaisujärjestyksessä Netflix-linkkeineen:

Elokuun 2.
Basketball or Nothing
Elokuun 8.
Dollar
The Naked Director
Wu Assassins
Elokuun 9.
The Family
The InBESTigators
Rocko's Modern Life: Static Cling
Sintonia
Spirit Riding Free: Pony Tales
Elokuun 15.
Cannon Busters
Elokuun 16.
45 rpm
Apache: La vida de Carlos Tevez
Better Than Us
Diagnosis
Frontera verde
Invader Zim: Enter the Florpus
Super Monsters Back to School
Victim Number 8
Elokuun 21.
American Factory
Hyperdrive
Elokuun 22.
Love Alarm
Elokuun 23.
El Pepe: Una vida suprema
Rust Valley Restorers
Elokuun 30.
The A List
CAROLE & TUESDAY
The Dark Crystal: Age of Resistance
Styling Hollywood
Un bandido honrado

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

112.8.2019 09:25

uusi jäsen

213.8.2019 20:22

Vaihtoehtoja on jo liikaakin

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa (21.11.2019 11:19)
iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti tai pelkästään Roomba e5 -pölynimurirobotti julkaistiin Roomban toimesta vuonna 2018. Tämän kyseisen mallin suositushinta on sellainen 400 euroa, mutta ....
Trump luuli avanneensa tehtaan – On ollut toiminnassa jo vuodesta 2013 lähtien Trump luuli avanneensa tehtaan – On ollut toiminnassa jo vuodesta 2013 lähtien (21.11.2019 06:14)
Yhdysvaltain presidentti Donald Trump julisti Twitterissä avanneensa Teksasissa Applen uuden tuotantolinjan, mikä edustaa hänen pyrkimyksiään palauttaa tuotantotyötä Aasiasta takaisin Yhdysvaltoihin. ....
Varo tätä Windows 10 -päivitystä – Menetät tiedostosi Varo tätä Windows 10 -päivitystä – Menetät tiedostosi (21.11.2019 05:56)
Vaikka maailma muuttuu, niin yksi asia ei tunnu muuttuvan mihinkään: sähköpostin käyttö haittaohjelmien levittämiseen. Yksi uusimmista kierrossa olevista haittaohjelmakampanjoista levittää sähköpostin ....
3 kommenttia
Sailfish-käyttöjärjestelmä saatavilla Sony Xperia 10 ja Xperia 10 Plus -puhelimille Sailfish-käyttöjärjestelmä saatavilla Sony Xperia 10 ja Xperia 10 Plus -puhelimille (20.11.2019 19:42)
Sony toi Xperia 10:n ja Xperia 10 Plussan omistajille hyviä uutisia, sillä nämä kuuluvat kahdeksan Sony-puhelimen joukkoon, jotka saavat Android 10 -käyttöjärjestelmäpäivityksen. Nyt näiden ....
Parhaat puhelimet alle 200 euroa (talvi 2019 - 2020) Parhaat puhelimet alle 200 euroa (talvi 2019 - 2020) (20.11.2019 18:31)
Kävimme jo läpi parhaat vaihtoehdot alle sadan euron puhelimista. Nyt on aika nostaa hieman pykälää ja käydä läpi puhelimet, jotka maksavat alle 200 euroa. Tämä on sellainen hintaluokka josta ....

Uutisarkisto