AfterDawn: IT-alan uutiset

EA huipputulokseen – Ilmainen Sims ja Apex rahanpainajina

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 31.7.2019 14:46

EA huipputulokseen – Ilmainen Sims ja Apex rahanpainajina Alkuvuodesta julkaistu Apex Legens on osoittautunut rahantekokoneeksi Electronic Artsille.
EA:n vuosiraportista paljastuu yhtiön tekevän parhaillaan loistavaa tulosta ja suurimpia syitä siihen on Apex Legends. Battle royale-pelillä on EA:n mukaan kymmenen miljoonaa viikoittaista pelaajaa. Yhtiön talousjohtaja Blake Jorgensen uskookin pelin tuottavan suuria summia EA:lle seuraavan kymmenen vuoden ajan, kuten esimerkiksi FIFA ja The Sims ovat tehneet.

EA:n mukaan Apexin toinen kausi on ylittänyt odotukset ja peli onkin yhtiön mukaan sen nopeimmin kasvava peli. EA:n lähitulevaisuuden suunnitelmat pelille ovat esport-kilpasarjan perustaminen sekä pelin julkaiseminen mobiilille.

Ikisuosikki The Sims taas on yhtiölle, kuin lupa painaa rahaa. Viisi vuotta sitten julkaistun The Sims 4:n laajennusosien ja tavarapakettien lataukset ovat olleet nousussa 55% viime vuoteen verrattuna. Keväällä Simsin uusin versio oli saatavilla yhtiön pelikaupasta ilmaiseksi, joka on selvästi onnistunut koukuttamaan pelaajat ja saaneet heidät ostamaan lisäosia ja -paketteja peliin.
Vuosiraportin mukaan Electronic Artsin tulos oli huimat 1,21 miljardia plussalla.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto