EA huipputulokseen – Ilmainen Sims ja Apex rahanpainajina

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 31.7.2019 14:46

EA huipputulokseen – Ilmainen Sims ja Apex rahanpainajina Alkuvuodesta julkaistu Apex Legens on osoittautunut rahantekokoneeksi Electronic Artsille.
EA:n vuosiraportista paljastuu yhtiön tekevän parhaillaan loistavaa tulosta ja suurimpia syitä siihen on Apex Legends. Battle royale-pelillä on EA:n mukaan kymmenen miljoonaa viikoittaista pelaajaa. Yhtiön talousjohtaja Blake Jorgensen uskookin pelin tuottavan suuria summia EA:lle seuraavan kymmenen vuoden ajan, kuten esimerkiksi FIFA ja The Sims ovat tehneet.

EA:n mukaan Apexin toinen kausi on ylittänyt odotukset ja peli onkin yhtiön mukaan sen nopeimmin kasvava peli. EA:n lähitulevaisuuden suunnitelmat pelille ovat esport-kilpasarjan perustaminen sekä pelin julkaiseminen mobiilille.

Ikisuosikki The Sims taas on yhtiölle, kuin lupa painaa rahaa. Viisi vuotta sitten julkaistun The Sims 4:n laajennusosien ja tavarapakettien lataukset ovat olleet nousussa 55% viime vuoteen verrattuna. Keväällä Simsin uusin versio oli saatavilla yhtiön pelikaupasta ilmaiseksi, joka on selvästi onnistunut koukuttamaan pelaajat ja saaneet heidät ostamaan lisäosia ja -paketteja peliin.Vuosiraportin mukaan Electronic Artsin tulos oli huimat 1,21 miljardia plussalla.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Microsoft teki nolon mokan – Suuri tietokanta vuoti nettiin Microsoft teki nolon mokan – Suuri tietokanta vuoti nettiin (23.1.2020 06:00)
Microsoft myöntää joutuneensa valtavan tietovuodon kohteeksi. Vyyhdin taustalla oli väärin konfiguroitu asiakaspalvelutietokanta, joka oli käytännössä näkyvillä kaikille tietokantaan pääsyä yrittäville. ....
Motorola Razr tekee taas paluun – Simpukkapuhelimessa on taittuva näyttö Motorola Razr tekee taas paluun – Simpukkapuhelimessa on taittuva näyttö (22.1.2020 17:31)
Motorola Razr -mallisto on noussut Yhdysvalloissa samanlaiseen kulttimaineeseen kuin Nokia 3310 on Suomessa. Siksi uuden Motorola Razr -puhelimen lanseeraus on maassa iso uutinen. Vielä isommaksi ....
Vihdoin alkaa tapahtua – WhatsAppin tumma teema on lopputestauksessa Vihdoin alkaa tapahtua – WhatsAppin tumma teema on lopputestauksessa (22.1.2020 17:09)
WhatsApp on päivittänyt pikaviestipalvelun Android-sovelluksen uuteen beta-versioon ja sen mukana julkiseen betaan on tullut dark mode -teema. Tumman teeman avulla voit vähentää silmiin kohdistuvaa ....
Google pidentää useiden uusien Chromebookien ohjelmiston päivitystukea 8 vuoteen Google pidentää useiden uusien Chromebookien ohjelmiston päivitystukea 8 vuoteen (22.1.2020 10:53)
Google on kertonut Bett -tapahtumassa pidentävän Chrome OS -laitteiden ohjelmiston päivitystukea kahdella vuodella vuoden 2020 tai sen jälkeen julkistettujen laitteiden kohdalla. Aikoinaan ....
Netflix kasvoi odotettua enemmän – Disney ja Apple eivät tehneetkään lovea kasvuun Netflix kasvoi odotettua enemmän – Disney ja Apple eivät tehneetkään lovea kasvuun (22.1.2020 06:21)
Vaikka kilpailu suoratoistomarkkinoilla kiristyi viime vuoden lopulla Apple TV+:n ja Disney+:n lanseerausten takia, eivät ne onnistuneet tekemään lovea Netflixin kasvulukemiin. Pikemminkin päinvastoin, ....

Uutisarkisto