AfterDawn: IT-alan uutiset

Teslasta lähtee taas johtajia – Nyt vuorossa teknologiajohtaja

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 25.7.2019 06:03

Teslasta lähtee taas johtajia – Nyt vuorossa teknologiajohtaja Sähköautoyhtiö Tesla teki odotettua huonomman tuloksen, vaikka yhtiön ajoneuvojen myynti sujuu kappalemäärällä mitattuna hyvin. Toisella vuosineljänneksellä tappiota kertyi 408 miljoonaa dollaria, minkä johdosta yhtiön pörssikurssi lähti kovaan alamäkeen.
Teslalla oli muitakin huonoja uutisia kerrottavana, sillä yhtiön perustaja sekä teknologiajohtaja JB Straubel aikoo jättää tehtävänsä yhtiön johdossa. Sijoittajia yritettiin rauhoittaa sillä, että Straubel tulee jatkamaan "vanhempana neuvonantajana" eli hän ei jättäisi yhtiötä kokonaan, vaikka siirtyykin 15 vuoden jälkeen sivuun. Straubel yritti myös vakuuttaa, ettei hänen lähtöään tule nähdä merkkinä epäluottamuksena Teslan johtoon tai yhtiön tulevaisuudennäkymiin.

Johtajia on lähtenyt tasaisena virtana Teslalta viimeisen vuoden aikana. Straubel on jo toinen lähtevä ylemmän tason johtaja – puoli vuotta sitten Teslan talousjohtaja Deepak Ahuja jätti yhtiön. Heidän lisäksi ovi on käynyt alemman portaan johtajistossa – osa heistä on löytänyt uusia töitä Applen autoprojektin parissa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto