AfterDawn: IT-alan uutiset

BMW aikoo optimoida itsestään ajavat autot Kiinan tieverkostolle

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 19.7.2019 17:56 Kommentteja (1)

BMW aikoo optimoida itsestään ajavat autot Kiinan tieverkostolle

BMW ja kiinalainen teknologiajätti Tencent Holdings aikovat avata Kiinaan yhteisen laskentakeskuksen, jossa kehitetään kiinalaiselle tieverkolle optimoitua mallia, jota itsestään ajavat autot voisivat käyttää.
Datakeskuksen on tarkoitus aloittaa toimintansa tämän vuoden loppuun mennessä. Alkuvaiheessa tavoitteena on luoda semiautomaattisen ohjaamisen mahdollistava malli, joka ei vielä korvaa täysin kuskia, mutta vähentää sen tarvetta puuttua ohjaukseen. Lopullinen tavoite on luoda mallit täysin itsenäisesti ajavaa autoa varten. Reutersin lähteiden mukaan datakeskus perustetaan Tianjiniin.

BMW:lle datakeskuksen perustaminen tarkoittaa vahvempaa jalansijaa maailman suurimmassa automarkkinassa ja se myös helpottanee asioimista Kiinan hallinnon kanssa – varsinkin kun kumppanina on kiinalainen yhtiö. BMW avasi aiemmin tänä vuonna vastaavan keskuksen Müncheniin.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

119.7.2019 18:36

Ohhoh! Jokainen Kiinassa aikaa viettänyt tietää että tuossa onkin talkoot! Oma veikkaukseni on että seuraavaan 50:een vuoteen ei tule onnistumaan.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto