Päivän diili: kevyt ja monipuolinen Lenovo Yoga 730 kannettava tietokone 749 euroa - säästä 450€

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 17.7.2019 18:03

Päivän diili: kevyt ja monipuolinen Lenovo Yoga 730 kannettava tietokone 749 euroa - säästä 450€ Lenovo on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista kannettavien tietokoneiden valmistajista, jonka valikoimista löytyy monia mielenkiintoisia kannettavia. Tänään esille nostetaan tarjous Lenovon Yoga kannettavasta, joka on erittäin kevyt ja monipuolinen laite.
Kääntyvällä kosketusnäytöllä varustettu Lenovo Yoga 730 kannettava tietokone maksaa nyt 749 euroa. Normaalisti Gigantti myy tätä mallia 1199 eurolla, joten säästöä tulee mukavat 450 euroa. Hintaopas hintavertailupalvelun tietojen perusteella Yoga 730 kannettava on ollut aiemmin tarjouksessa 899 euron hinnalla, joten siihenkin nähden 749 euroa on hyvä hinta.

Lenovo Yoga 730 sisältää 13.3" Full HD IPS -kosketusnäytön, joka kääntyy 360 astetta. Yoga 730 on siis niin sanottu 2-in-1 -laite, koska sitä voi käyttää myös eräänlaisena tablettina. Tämä tarjouksessa oleva malli sisältää Intel Core i5-8265U -prosessorin, 8 gigatavua DDR4 keskusmuistia, 256 gigatavua SSD-tallennustilaa ja Intel UHD Graphics 620 -grafiikkapiirin. Pari muuta vaihtoehtoa myös löytyy prosessorin suhteen, mutta ne eivät ole tarjouksessa.Painoa laitteella on vain 1,19 kiloa, joten laite on erittäin helppo kuljettaa mukana. Koko ja paino näkyy liitäntöjen määrässä. Yoga 730 sisältää vain 2 kappaletta USB-C -liitäntöjä ja yhden USB-A -portin. Akun kestoksi luvataan yli 11 tuntia. Näppäimistö on taustavalaistu ja laitteessa on myös sormenjälkitunnistin. Näyttö tukee myös Lenovon kynää, jonka voi ostaa erikseen.

Päivän diili


Lenovo Yoga 730, 749 euroa (Core i5-8265U, 8 GB RAM, 256 GB SSD)

Gigantin tarjous. Tarjous on voimassa sunnuntaihin 21.7. asti. Tuotteen saatavuus on hyvä.Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Star Wars -sarja Mandalorian nousee vuoden eniten laittomia latauksia keränneeksi sarjaksi? Star Wars -sarja Mandalorian nousee vuoden eniten laittomia latauksia keränneeksi sarjaksi? (22.11.2019 13:13)
Star Wars -sarja Mandalorian on saatavilla ainoastaan Disney+ -palvelusta - ja Disney+ -palvelua ei saa kuin muutamaan maahan. Joten piratismi rehottaa.
Tesla paljasti himoitun Cybertruckin - Katso videolta miten esitys meni pieleen Tesla paljasti himoitun Cybertruckin - Katso videolta miten esitys meni pieleen (22.11.2019 10:10)
Tesla on paljastanut viime keväästä lähtien hypetetyn lava-auton. Toimitusjohtaja Elon Muskin lupausten mukaisesti pick up -auto noudattaa melko futuristista tyyliä -- joku voisi jopa sanoa, ....
Trump pyysi Applea osallistumaan 5G-verkkojen rakentamiseen – Applella ei ole kuitenkaan lainkaan omaa verkkoa Trump pyysi Applea osallistumaan 5G-verkkojen rakentamiseen – Applella ei ole kuitenkaan lainkaan omaa verkkoa (22.11.2019 06:20)
Trumpin vierailu Applen Mac Pro -tehtaalla Teksasissa on poikinut muutamia sammakoita Yhdysvaltojen presidentin suusta. Ensin hän kertoi avanneensa vierailullaan tehtaan, vaikka se on ollut ....
Apple sai tarpeekseen bugeista – Käyttää iOS 14:n kohdalla uutta toimintamallia Apple sai tarpeekseen bugeista – Käyttää iOS 14:n kohdalla uutta toimintamallia (22.11.2019 05:59)
Kulunut syksy ei ollut Applen ohjelmistokehittäjille kovin hyvä, sillä iOS 13 -käyttöjärjestelmää riivasivat suuri määrä erilaisia bugeja. Käyttöjärjestelmä julkaistiin selkeästi keskeneräisenä, ....
Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa (21.11.2019 11:19)
iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti tai pelkästään Roomba e5 -pölynimurirobotti julkaistiin Roomban toimesta vuonna 2018. Tämän kyseisen mallin suositushinta on sellainen 400 euroa, mutta ....

Uutisarkisto