AfterDawn: IT-alan uutiset

Yhdysvaltojen poliittinen johto iski hampaansa Facebookin virtuaalivaluuttaan

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 16.7.2019 05:57 Kommentteja (1)

Yhdysvaltojen poliittinen johto iski hampaansa Facebookin virtuaalivaluuttaan

Yhdysvalloissa kryptovaluuttakeskustelu on noussut poliittiseksi keskusteluniheeksi Facebookin esiteltyä hiljattain oman Libra-valuutan. Sittemmin poliitikot ovat alkaneet vaatia virtuaalivaluuttoja säännöstelyn piiriin.
Esimerkiksi Yhdysvaltojen valtionvarainministeri Steven Mnuchin on esittänyt huolensa Libran ja muiden virtuaalivaluuttojen vaikutuksista Yhdysvaltojen kansalliselle turvallisuudelle. Mnuchinin mukaan virtuaalivaluutat helpottavat rahanpesua sekä mahdollistavat muun laittoman toiminnan, joka voitaisiin pitää säädellyn rahan avulla hallinnassa.

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump totesi jo viime viikolla, ettei hän pidä bitcoinista koska virtuaalivluuttoja käytetään usein laittomiin tarkoituksiin.
Facebookin Libra-valuutan kehitystä johtanut David Marcus on luvannut, ettei yhteisöpalvelu julkaise valuuttaa ennen kuin kaikki valuutan sääntelyyn liittyvät asiat on käsitelty. Marcus myös huomauttaa, ettei Libran tarkoituksena ole kilpailla valtiollisen rahan kanssa, joten Facebook ei uhkaa esimerkiksi keskuspankkien asemaa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

116.7.2019 18:59
RingLeaderTM
Inactive

What is different between the ask to answer in the screen?

The screen about 55 inches wild!


Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 16.7.2019 @ 19:04

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto