Päivän diili: Blue YetiCaster -mikrofonipaketti 129 euroa - säästä 90€

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 13.7.2019 18:57

Päivän diili: Blue YetiCaster -mikrofonipaketti 129 euroa - säästä 90€ Laadukas mikrofoni on streamaajalle tai podcastaajalle tärkeä väline, koska huono äänenlaatu voi karkottaa kuuntelijat. Päivitä äänenlaatua tällä laadukkaalla mikrofonipakettilla.
Blue Microphones YetiCaster -mikrofonipaketin hinta on nyt 129 euroa. Vielä toukokuun lopulla tätä mikrofonia sai noin 210 eurolla, joten hinta on viime aikoina tippunut mukavasti. Ensin hinta tippui 169 euroon ja nyt sitä saa Gigantilta 129 eurolla.

Blue YetiCaster on käynyt myös AfterDawnin testauksessa. Sen artikkelin voit lukea tästä. Kirjoitushetkellä paketin hinta oli siis yli 200 euroa ja se sai jo silloin maininnan erinomaisesta hinta-laatusuhteesta.

Mikrofonin liitetään tietokoneeseen USB-liitännällä, joten se on erittäin helppokäyttöinen. Mikrofonin lisäksi pakettiin kuuluvat Blue Compass -mikrofoniteline ja Radius III -vaimennuspidike, jotka tekevät tästä loistavan vaihtoehdon streamaajille tai vaikkapa podcastaajille. Pelkkä Blue Compass -mikrofoniteline maksaa Bluen sivulla 99 dollaria.Päivän diili


Blue YetiCaster -mikrofoni, 129 euroa

Tarjous löytyy Gigantilta. Tämän tuotteen kohdalla ei ole tietoa tarjouksen loppumisen ajankohdasta. Saatavuus on hyvä.Katso myös:
Blue Microphones Snowball iCE
Blue Microphones Yeti
Blue Microphones Yeti Nano

Aiheeseen liittyvät:
Blue YetiCaster arvostelu
Blue YetiCaster tuotesivu
Blue Yeti Nano arvostelu

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä.
Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto