AfterDawn: IT-alan uutiset

Facebook on saamassa peräti viiden miljardin dollarin sakot

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 13.7.2019 07:37 Kommentteja (1)

Facebook on saamassa peräti viiden miljardin dollarin sakot

Yhdysvaltain liittovaltion kauppakomissio (FTC) on määrännyt Facebookille lähes viiden miljardin dollarin sakot käyttäjätietojen vuotamisen takia, kertoo Wall Street Journal. Sakko hyväksyttiin FTC:n kokouksessa äänin 3–2.
FTC:n rebuplikaaniedustajat olivat viiden miljardin dollarin sakot langettavan sopimuksen kannalla, kun taas demokraatit olisivat halunneet Facebookille tiukempaa valvontaa. FTC:n päätöksen tarkoista yksityiskohdista ei ole vielä tietoa, mutta sen uskotaan kiristävän vaatimuksia käyttäjien yksityisyyden suojelemisesta. Sakko on vielä hyväksyttävä vielä Yhdysvaltain oikeusministeriössä ennen kuin se lankeaa maksettavaksi.

Voimaan tullessaan sakko on suurin teknologiayhtiölle määrätty maksu Yhdysvalloissa. FTC aloitti Facebookin toiminnan tutkinnan pian sen jälkeen kun maailmalla paljon kohua herättänyt Cambridge Analytica -vuoto tuli ilmi.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

114.7.2019 23:13
RingLeaderTM
Inactive

Tässä laskussa on varmasti joku viitenumero erhe, jos jenkki saa sakot ja se maksaa ne jenkille jenkkeinä.


"Conceptually, HTTP/TLS is very simple".


"password"


Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 15.7.2019 @ 00:16

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto