Facebook on saamassa peräti viiden miljardin dollarin sakot

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 13.7.2019 07:37 Kommentteja (1)

Facebook on saamassa peräti viiden miljardin dollarin sakot Yhdysvaltain liittovaltion kauppakomissio (FTC) on määrännyt Facebookille lähes viiden miljardin dollarin sakot käyttäjätietojen vuotamisen takia, kertoo Wall Street Journal. Sakko hyväksyttiin FTC:n kokouksessa äänin 3–2.
FTC:n rebuplikaaniedustajat olivat viiden miljardin dollarin sakot langettavan sopimuksen kannalla, kun taas demokraatit olisivat halunneet Facebookille tiukempaa valvontaa. FTC:n päätöksen tarkoista yksityiskohdista ei ole vielä tietoa, mutta sen uskotaan kiristävän vaatimuksia käyttäjien yksityisyyden suojelemisesta. Sakko on vielä hyväksyttävä vielä Yhdysvaltain oikeusministeriössä ennen kuin se lankeaa maksettavaksi.

Voimaan tullessaan sakko on suurin teknologiayhtiölle määrätty maksu Yhdysvalloissa. FTC aloitti Facebookin toiminnan tutkinnan pian sen jälkeen kun maailmalla paljon kohua herättänyt Cambridge Analytica -vuoto tuli ilmi.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

114.7.2019 23:13

Tässä laskussa on varmasti joku viitenumero erhe, jos jenkki saa sakot ja se maksaa ne jenkille jenkkeinä.


"Conceptually, HTTP/TLS is very simple".


"password"


Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 15.7.2019 @ 00:16

For every spam post I have a this reply:
A great weather out there!
"A great weather out there!"

PORT STATE SERVICE
443/tcp filtered https:

Host wake up (0.000s latency).
rDNS

Administration interface:
Normal:http://192.168.75.120:8080
Normal:http://10.8.0.1:8080
Secure:https://192.168.75.120:443
Secure:https://10.8.0.1:443

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Etsitkö pelattavaa Androidille? Nämä pelit ovat juuri nyt ladattavissa ilmaiseksi rajoitetun ajan Etsitkö pelattavaa Androidille? Nämä pelit ovat juuri nyt ladattavissa ilmaiseksi rajoitetun ajan (19.8.2019 20:21)
Google Play -sovelluskaupasta löytyy paljon pelattavaa. Osan peleistä saa itselleen pientä maksua vastaan. Toisinaan näitä maksullisia pelejä saa muutaman päivän ajan ladattua täysin ilmaiseksi, ....
Xiaomi, Oppo ja Vivo lisäävät oman langattoman tiedostojen jakamisen mahdollistavan ominaisuuden laitteisiin Xiaomi, Oppo ja Vivo lisäävät oman langattoman tiedostojen jakamisen mahdollistavan ominaisuuden laitteisiin (19.8.2019 17:18)
Xiaomi, Oppo ja Vivo tekevät yhteistyötä ja lisäävät langattoman tiedostojen jakamisen mahdollistavan ominaisuuden laitteisiin. Ominaisuus tulee toimimaan Xiaomin, Oppon sekä Vivon käyttöliittymällä, ....
Viikon suosituimmat uutiset: Bensaa dieselauton tankkiin - mokasta tuli katastrofi; kännyköitä ryöstävä mies riehuu Lahdessa, ... Viikon suosituimmat uutiset: Bensaa dieselauton tankkiin - mokasta tuli katastrofi; kännyköitä ryöstävä mies riehuu Lahdessa, ... (19.8.2019 15:07)
Viikon 33/2019 suosituimmat uutiset Suomessa HIGH.FI -uutispalvelun tilastojen mukaan.
Ikealta uusi avaus – Perustaa uuden älykotiliiketoiminnon Ikealta uusi avaus – Perustaa uuden älykotiliiketoiminnon (19.8.2019 13:21)
Ruotsalainen huonekalujätti Ikean myymillä tavaroilla sisustetaan lukuisa määrä koteja vuosittain, joten yhtiöllä on myös hyvät edellytykset iskeä älykotimarkkinoille. Ikea on jo ottanut ....
Huawei on saamassa Yhdysvalloilta uuden 90 vuorokauden lisäajan Huawei on saamassa Yhdysvalloilta uuden 90 vuorokauden lisäajan (19.8.2019 09:26)
Toukokuussa Huawei sai kuulla huonoja uutisia, kun Yhdysvallat ilmoitti lisäävänsä yhtiön mustalle listalle, minkä seurauksena yhdysvaltalaiset yhtiöt eivät saa enää tehdä yhteistyötä Huawein ....
1 kommentti

Uutisarkisto