AfterDawn: IT-alan uutiset

Stranger Things 3 rikkoi katsojaennätykset

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 9.7.2019 14:42

Stranger Things 3 rikkoi katsojaennätykset

Dufferin veljesten nostalginen scifi-sarja Stranger Things sai jatkoa Netflixissä Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivänä muutama päivä sitten ja, kuten odottaa saattaa, katsojia uudella kaudella on piisannut riittämiin.
Sarjan kolmas tuleminen tapahtui peräti 20 kuukautta jäljessä ensimmäisestä Stranger Things -jatkokaudesta, joten uutta sisältöä on odotettu herkeämättä jo 2017 lokakuusta asti.

Kenties juuri tästä syystä, ja tietysti sarjan alkuperäisestä suosiosta johtuen, uusi kausi onkin rikkonut ennätyksiä. Netflix harvemmin kertoo sisältönsä katsojamääristä, mutta tässä tapauksesa tehtiin poikkeus, kuten tehtiin myös suosittujen Bird Box ja Murder Mystery -elokuvien ennätyslukemien kanssa.

Neljän päivän aikana yli 40,7 miljoonaa kotitaloutta on aloittanut katsomaan sarjan uusinta iteraatiota. Katsojamäärät ovat tietysti vielä isommat, sillä yhden Netflix-yhteyden parissa on usein useampia silmäpareja.

Kaikki kahdeksan jaksoa neljän ensimmäisen päivän aikana katsoa 18,2 miljoonaa tiliä, joka sekin on melkoinen saavutus. Murder Mysterystä tuli suosituin Netflix-elokuva kolmen päivän 30,9 miljoonalla katsontakerralla.AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto