AfterDawn: IT-alan uutiset

WhatsAppin ja Facebookin kuvaongelmat ratkaistu – Palvelut toimivat taas

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 4.7.2019 05:41

WhatsAppin ja Facebookin kuvaongelmat ratkaistu – Palvelut toimivat taas Maailman viestivä kansa sai ihmetellä eilen kun kuvat eivät tahtoneet toimia Facebookin palveluissa. Kuvat eivät latautuneet Facebookissa, Instagramissa eikä WhatsAppissa. Pitkään kestänyt katkos on nyt kuitenkin saatu korjattua.
Valokuvien lisäksi esimerkiksi ääniviestit ja videot eivät toimineet eilen WhatsAppissa. Mediat kyllä pystyi lähettämään, mutta vastaanottajan päässä niitä ei pystynyt toistamaan. Tavalliset tekstimuotoiset viestit sen sijaan toimivat eilenkin täysin moitteettomasti. Facebookin mukaan medioiden lähettäminen onnistuu jälleen täysin normaalisti kaikilla käyttäjillä, mutta ei sen tarkemmin paljastanut syitä katkokselle.

Eilen koettu katkos oli laatuaan jo kolmas tänä vuonna. Maaliskuussa Facebook oli tavoittamattomissa pitkään palvelinmuutosten takia ja huhtikuussa katkos iski Facebookiin, Instagramiin ja WhatsAppiin.AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto