AfterDawn: IT-alan uutiset

Canon haastaa GoPron – Aloittaa Ivy Recin joukkorahoituskampanjan

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 4.7.2019 05:52

Canon haastaa GoPron – Aloittaa Ivy Recin joukkorahoituskampanjan

Järjestelmäkameroistaan parhaiten tunnettu kameravalmistaja Canon on haistanut rahan GoPron hallitsemalla markkina-alueella eli liikkuvan elämän tyylin kuvauksessa. Canon on nimittäin avaamassa joukkorahoituskampanjan Indiegogossa Ivy Rec -nimiselle clip-on-kameralle.
Canon on sen kokoluokan yritys, että taloudellisista syistä sen ei välttämättä tarvitsisi käynnistää joukkorahoitusta, mutta rahoituskampanjassa puolet hyödystä on sen saama näkyvyys, joten markkinointimielessä kampanjan perustaminen on varmasti fiksua. Canon ei ole vielä kertonut tarkemmin paljonko Ivy Rec kamera tulee maksamaan ja koska kampanja todella alkaa.

Ivy Rec on päälle puettava pieni clip-on-kamera, jonka 13 megapikselin (1/3 tuumaa) CMOS-kennolla voidaan kuvata Full HD -tasoista videota 60 FPS:n kuvataajuudella. Kamera on paketoitu veden- ja iskunkestävään pakettiin, joten kamera kestää vaativimpienkin harrastusten kuvaamisen. Kuvien esikatselu ja jakaminen sosiaaliseen mediaan tapahtuu älypuhelimeen ladattavan sovelluksen avulla.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto