EA Access -pelipalvelu saapuu PlayStation 4:lle

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 1.7.2019 05:50

EA Access -pelipalvelu saapuu PlayStation 4:lle Xboxille jo vuosien ajan saatavilla ollut EA Access -pelipalvelu on tulossa heinäkuussa myös PlayStation 4 -pelaajien ulottuville.
Vaikka EA:n verkkosivuilla sanotaankin, että palvelu tulee saataville Suomessa 24. kesäkuuta, osoittaa laskuri heinäkuun 24. päivään. Palvelun tilaaja pääsee käsiksi EA:n yksinoikeuspeleihin, minkä lisäksi tilaaja saa 10 prosentin alennuksen sen kautta ostetuista sisällöistä.

Palvelu maksaa Suomessa 3,99 euroa kuukaudessa tai vaihtoehtoisesti 24,99 euroa vuodessa. Accessista löytyvät esimerkiksi Mass Effect: Andromeda-, Dragon Age: Inquisition-, Battlefield V- ja A Way Out -pelit.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto