Kääntyvällä Full HD kosketusnäytöllä varustettu Acer Chromebook Spin 15 nyt 399 euroa - säästä 290€

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 1.7.2019 16:12

Kääntyvällä Full HD kosketusnäytöllä varustettu Acer Chromebook Spin 15 nyt 399 euroa - säästä 290€ Chromebook on erinomainen vaihtoehto Windows-kannettaville. Chromebookien parhaimpiin puoliin lukeutuvat helppokäyttöisyys, tietoturva, pitkä akkukesto ja alhaiset hinnat. Tällä kertaa päivän tarjouksena on Acer Chromebook, josta löytyy muun muassa kääntyvä kosketusnäyttö.
Acer Chromebook Spin 15 (NX.GWGED.004) hinta 399 euroa. Normaalisti tätä Chromebookia myydään Gigantilla 689 euron hinnalla, joten säästöä tulee nyt 290 euroa. Hintaopas hintavertailupalvelun tietojen perusteella Chromebook Spin 15 on ollut Black Friday 2018 aikoihin myynnissä 429 euron hinnalla, mutta muuten sitä on myyty normaalihinnalla. 399 euroa on myös alin hinta.

Acer Chromebook Spin 15 on kääntyvällä 15.6" Full HD -kosketusnäytöllä varustettu laite. Näyttö kääntyy näppäimistön taakse, joten laitetta voidaan käyttää vaikkapa tablettina tai telttatilassa. Chromebookin tuttuun tyyliin sisäistä tallennustilaa ei ole kovin paljoa. Tässä mallissa sitä on 64 gigatavua, mutta käyttöön saa myös 100 gigatavua Google Drive -pilvitallennusta. Keskusmuistia on 8 gigatavua ja prosessorina toimii Intel Celeron N3450.Näppäimistö on taustavalaistu, mutta ei sisällä numeronäppäimistöä. Kaiuttimet ovat suunnattu ylöspäin. Liitännöistä löytyvät 2x USB 3.0 -porttia, 2x USB-C -porttia, Wifi, Bluetooth, muistikorttipaikka sekä 3.5 mm kuulokeliitin. Valmistajan ilmoittama akun kesto on 14 tuntia. Painoa laitteella on 1,67 kilogrammaa. Lisää tietoa Chromebookeista saat tästä.

Päivän diili


Acer Chromebook Spin 15, hinta 399€

Tarjous on voimassa su 7.7. asti ja saatavuus on hyvä.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä.
Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Tuoreimmat uutiset

Apple on valmis ostamaan podcasteja itselleen – Ei tee niillä lainkaan rahaa Apple on valmis ostamaan podcasteja itselleen – Ei tee niillä lainkaan rahaa (17.7.2019 05:56)
Spotify on onnistunut murtautumaan kiusallisen hyvin Applen aiemmin dominoimalle digitaalisen musiikin jakelun markkinoille. Musiikin lisäksi Spotify on päässyt nakertamaan Applen asemaa podcast-lähetyksissä. ....
Helsingin kaupunkipyörät löytyvät nyt suoraan Google Mapsista Helsingin kaupunkipyörät löytyvät nyt suoraan Google Mapsista (17.7.2019 05:41)
Kupunkipyörät ovat suosittuja matkustustapoja suurimmissa kaupungeissa, joissa autoja on niin paljon, että pyörällä lyhyet matkat taittuvat selvästi nopeammin kuin vaikkapa autolla. Pyörien ....
EU antoi sinetin – DNA:n puolikas myydään Norjaan EU antoi sinetin – DNA:n puolikas myydään Norjaan (16.7.2019 18:52)
Keväällä norjalainen Telenor ilmoitti ostavansa osake-enemmistön suomalaisesta teleoperaattori DNA:sta. Telenor osti 54 prosentin osuuden yhtiöstä suurimmilta omistajilta, Finda Telecomsilta ....
Sony julkaisi uuden peilittömän huippukameran: Maailman ensimmäinen 61MP kinokenno Sony julkaisi uuden peilittömän huippukameran: "Maailman ensimmäinen 61MP kinokenno" (16.7.2019 18:06)
Sony on tänään julkistanut uuden Alpha-sarjan kameran, joka tarjoaa maailman ensimmäisenä kamerana 35 mm full-frame-kennon peräti 61 megapikselin resoluutiolla ja taustavalaistuksella. Sony ....
Intel paljasti neuromorfisen laskentapiirin – Avaa ovet uudenlaiselle algoritmikehitykselle Intel paljasti neuromorfisen laskentapiirin – Avaa ovet uudenlaiselle algoritmikehitykselle (16.7.2019 17:52)
Intel on esitellyt tänään kahdeksasta miljoonasta neuronista koostuvan Pohoiki Beach -neurolaskentapiirin, jonka suunnittelun lähtökohdaksi on otettu ihmisen aivojen toiminnan simulointi. Neuromorfisen ....

Uutisarkisto