AfterDawn: IT-alan uutiset

Apple Music jatkaa kasvuaan – Spotify on edelleen kaukana

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 28.6.2019 05:54

Apple Music jatkaa kasvuaan – Spotify on edelleen kaukana

Applen verkkopalveluista vastaava johtaja Eddy Cue paljasti ranskalaiselle Numerama-julkaisulle, että Apple Music -suoratoistopalvelulla on tällä hetkellä yli 60 miljoonaa tilaajaa. Lukema sisältää myös ilmaisella koeajalla olevat käyttäjät.
Jäljestä päin suoratoistobisnekseen tullut Apple ei ole vielä onnistunut kirimään markkinajohtaja Spotifyn rinnalle tilaajamäärissä, sillä ruotsalaislähtöisellä palvelulla on huhtikuussa ilmoitettujen lukujen mukaan yli 100 miljoonaa premium-asiakasta. Spotifyn ilmoittamaan lukemaan sisältyy niin ikään ilmaisessa kokeilujaksossa olevat käyttäjät, jotka ovat ilmoittaneet palvelulle maksukorttitietonsa.

Viime keväänä Apple kertoi palvelulla olevan 50 miljoonaa asiakasta, joten tilaajien määrä on kasvanut vuodessa 10 miljoonalla kappaleella.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto