Twitch testaa mahdollisuutta streamata sisältöä vain tilauksen tehneille katsojille

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 27.6.2019 09:47

Twitch testaa mahdollisuutta streamata sisältöä vain tilauksen tehneille katsojille Lähinnä pelien suoratoistopalveluna tunnettu Twitch testaa mahdollisuutta streamata sisältöä vain tilauksen tehneille katsojille. Ominaisuudesta kerrottiin Twitchin virallisessa blogissa.
Ominaisuus kulkee nimellä Subscriber Streams eli vain tilaajat voivat katsella kyseistä lähetystä. Kanavien seuraaminen Twitchissä on ilmaista, mutta halvin tilaus (subscription) maksaa 4.99 euroa kuukaudessa.

Nähdäksesi sisällön kanavalla, jossa tämä ominaisuus on käytössä, sinulla pitää olla kyseiselle kanavalle aktiivinen tilaus voimassa, omistaa moderaattorin oikeudet tai olla kanavan VIP-katsoja. Ilman tilausta olevat katsojat saavat vain maistiaisen sisällöstä. Maistiaisen kesto näyttäisi olevan 05:30 minuuttia, jonka jälkeen ruudulle ilmestyy teksti ilmaisen esikatselun päättymisestä. Tällaisen kanavan tunnistaa Subscriber Streams -aihetunnisteesta.

Twitterissä keskustelu kävi kuumana julkaisun jälkeen. Lähinnä negatiivisia kommentteja, mutta muutamat suositut streamaajat ovat ilmeisesti tällaista ominaisuutta odottaneet. Suosituille streamaajille tämä voi olla hyödyllinen, mikäli käytössä on jo ennestään keskustelu vain tilauksen tehneille.

Allekirjoittanut katsoo Twitchin sisältöä lähes päivittäin. Omalla kohdalla on erittäin vaikea nähdä, että maksaisin kanavalle vain viiden minuutin ilmaisen katselun jälkeen. Ehkä suositusta tapahtumasta voisin maksaa.

Mielenkiinnolla odotan, että miten ominaisuutta tulevaisuudessa käytetään.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Microsoft teki nolon mokan – Suuri tietokanta vuoti nettiin Microsoft teki nolon mokan – Suuri tietokanta vuoti nettiin (23.1.2020 06:00)
Microsoft myöntää joutuneensa valtavan tietovuodon kohteeksi. Vyyhdin taustalla oli väärin konfiguroitu asiakaspalvelutietokanta, joka oli käytännössä näkyvillä kaikille tietokantaan pääsyä yrittäville. ....
Motorola Razr tekee taas paluun – Simpukkapuhelimessa on taittuva näyttö Motorola Razr tekee taas paluun – Simpukkapuhelimessa on taittuva näyttö (22.1.2020 17:31)
Motorola Razr -mallisto on noussut Yhdysvalloissa samanlaiseen kulttimaineeseen kuin Nokia 3310 on Suomessa. Siksi uuden Motorola Razr -puhelimen lanseeraus on maassa iso uutinen. Vielä isommaksi ....
Vihdoin alkaa tapahtua – WhatsAppin tumma teema on lopputestauksessa Vihdoin alkaa tapahtua – WhatsAppin tumma teema on lopputestauksessa (22.1.2020 17:09)
WhatsApp on päivittänyt pikaviestipalvelun Android-sovelluksen uuteen beta-versioon ja sen mukana julkiseen betaan on tullut dark mode -teema. Tumman teeman avulla voit vähentää silmiin kohdistuvaa ....
Google pidentää useiden uusien Chromebookien ohjelmiston päivitystukea 8 vuoteen Google pidentää useiden uusien Chromebookien ohjelmiston päivitystukea 8 vuoteen (22.1.2020 10:53)
Google on kertonut Bett -tapahtumassa pidentävän Chrome OS -laitteiden ohjelmiston päivitystukea kahdella vuodella vuoden 2020 tai sen jälkeen julkistettujen laitteiden kohdalla. Aikoinaan ....
Netflix kasvoi odotettua enemmän – Disney ja Apple eivät tehneetkään lovea kasvuun Netflix kasvoi odotettua enemmän – Disney ja Apple eivät tehneetkään lovea kasvuun (22.1.2020 06:21)
Vaikka kilpailu suoratoistomarkkinoilla kiristyi viime vuoden lopulla Apple TV+:n ja Disney+:n lanseerausten takia, eivät ne onnistuneet tekemään lovea Netflixin kasvulukemiin. Pikemminkin päinvastoin, ....

Uutisarkisto