Samsung julkaisi uusia SmartThings-älykotilaitteita

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 24.6.2019 19:49

Samsung julkaisi uusia SmartThings-älykotilaitteita Samsungin SmartThings on ollut yksi älykotilaitteiden edelläkävijäbrändeistä. Yhtiön brändin alle on rakennettu liki kaikenkattava kokonaisuus, johon kuuluu niin hubiratkaisut, valot, kamerat ja sensorit.
Nyt yhtiö on tuonut markkinoille kolme uutta laitetta, jotka uudistavat SmartThings-portfoliota. Näistä ykköstuote lienee uusi SmartThings Cam, joka tarjoaa mahdollisuuden tarkistaa kodin tilanteen mistä vain päin maailmaa.

Sen ominaisuuksiin kuuluu 145 asteen laajakuvalinssi, Full HD 1080p -videokuvaus, yönäkö, HDR-kuvaus sekä liiketunnistus. Kamera voi hälyttää suoraan puhelimeen, kun se tunnistaa kuvassa liikettä.

Liiketunnistus tukee myös aluekohtaista tunnistusta ja osaa vältellä vääriä hälytyksiä esimerkiksi eläimistä. Lisäksi kamerasta löytyy sekä mikrofoni että kaiutin, jonka ansiosta se tukee kaksisuuntaista ääntä, jonka avulla voi esimerkiksi keskustella kameran toiselle puolelle suoraan SmartThings-sovelluksesta.

SmartThings-laitteet tukevat tietysti Samsungin ääniavustaja Bixbyä, mutta onneksi tuki on myös Google Assistantille ja Amazonin Alexalle.SmartThings Cam pystyy tallentamaan maksutta 24 tuntia pilvipalveluun, ja se toimii myös ilman SmartThings Hubia.

Valaisuun uutta tuo SmartThings Smart Bulb, joka on $10 hintainen älylamppu, jonka voi liittää mihin tahansa tavalliseen valaisimeen. SmartThings Wifi Smart Plug on puolestaan $18 hintainen älykäs pistoke, jota pystyy käyttämään ilman SmartThings Hubia suoraan WiFi-yhteydellä, Bulb puolestaan vaatii Hubin.

Laitteet saapuvat heti myyntiin Yhdysvalloissa.

Jäämme odottamaan milloin laitteet saapuvat Suomessa myyntiin. Tässä vaiheessa niille ei ole vielä Suomen hintoja.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

YouTube Rewind 2019 julkaistu – Näitä nettivideoita suomalaiset katsoivat tänä vuonna YouTube Rewind 2019 julkaistu – Näitä nettivideoita suomalaiset katsoivat tänä vuonna (6.12.2019 16:51)
YouTuben viime vuonna julkaisema Rewind-muistelovideo ei ollut nettikansan mieleen, sillä siitä tuli palveluin vihatuin (dislike) video. Tähän päivään mennessä videolle on annettu 17 miljoonaa ....
Pokemon Go -kehittäjä hyppäsi mukaan AR-lasien kehitykseen Pokemon Go -kehittäjä hyppäsi mukaan AR-lasien kehitykseen (6.12.2019 16:00)
Puolijohdejätti Qualcomm ja Pokemon Go -pelistä parhaiten tunnettu Niantic Labs kehittävät yhdessä uuteen Snapdragon XR2 -alustaan perustuvia AR-laseja. Kehitteillä olevat AR-lasit eivät ....
Päivän diili: Sony WH-H900N langattomat kuulokkeet 99 euroa (säästä 30 euroa) Päivän diili: Sony WH-H900N langattomat kuulokkeet 99 euroa (säästä 30 euroa) (6.12.2019 15:31)
Black Friday oli ja meni. Black Friday -tarjousjuhlan aikana nähtiin paljon tarjouksia kuulokkeiden kohdalla. Tarjouksessa olivat esimerkiksi Sennheiser HD 598 Cs, Sony WF-1000XM3 ja Sony WH-1000XM3 ....
Motorola One Hyper julkistettu: hinta 359 euroa, 4000 mAh akku, 64 MP pääkamera Motorola One Hyper julkistettu: hinta 359 euroa, 4000 mAh akku, 64 MP pääkamera (6.12.2019 12:01)
Motorolan One -sarja sai taas uuden lisäyksen, sillä yritys julkisti Motorola One Hyper -puhelimen. Motorola on tänä vuonna tuonut markkinoille muun muassa Motorola One Macron, Motorola One ....
Samsung lyö hirviökamerapuhelimet laudalta – Galaxy S11:een tulossa 108 megapikselin kamera Samsung lyö hirviökamerapuhelimet laudalta – Galaxy S11:een tulossa 108 megapikselin kamera (6.12.2019 11:05)
Samsungin komponenttikehityksestä on kuultu kamerasensoriuutisia muutamaan otteeseen tämän vuoden aikana. Yhtiö on kertonut kehittäneensä niin 64 kuin peräti 108 megapikselin kennot älypuhelimiin. ....

Uutisarkisto