Microsoft hylkäsi toisen uusista Xboxeista – Kehittää vain yhtä mallia

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 24.6.2019 05:51

Microsoft hylkäsi toisen uusista Xboxeista – Kehittää vain yhtä mallia Microsoft antoi E3-pelimessuilla esimakua kehitteillä olevasta Project Scarlett -pelikonsolista, mutta pelimaailma odottaa ohjelmistojätiltä kahta konsolia. Thurrott.com-verkkosivuston mukaan odotukset ovat kuitenkin turhia, koska Microsoft on päättänyt keskittyä vain yhteen konsoliin.
Aiemmin Microsoft kehitti uusia konsoleitaan Anaconda- ja Lockhart-koodinimien alaisuudessa. Näistä ensimmäinen on E3-messuilla paljastettu tehokkaampi malli ja Lockhart on vuorostaan nykyisen Xbox One S:n seuraaja eli hieman tehottomampi malli. Molempia konsoleita kehitettiin Scarlett-koodinimen alaisuudessa. The Vergen tietojen mukaan Microsoft olisi päättänyt hylätä Lockhart-konsolin jo useita viikkoja sitten.

Kahden konsolin strategian ongelma ilmeisesti on se, että pelikehittäjät keskittyvät liian paljon pelien optimointiin edullisemmalle konsolille, mikä uhkaa viedä terän kalliimmalta ja tehokkaammalta konsolilta. Samalla se sekoittaa turhaan pelikehittäjien pakkaa. Microsoft on päätynytkin panostamaan enemmän xCloud-pilvipelipalveluun edullisena tapana päästä pelaamaan Xbox-pelejä.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Etsitkö pelattavaa Androidille? Nämä pelit ovat juuri nyt ladattavissa ilmaiseksi rajoitetun ajan Etsitkö pelattavaa Androidille? Nämä pelit ovat juuri nyt ladattavissa ilmaiseksi rajoitetun ajan (19.8.2019 20:21)
Google Play -sovelluskaupasta löytyy paljon pelattavaa. Osan peleistä saa itselleen pientä maksua vastaan. Toisinaan näitä maksullisia pelejä saa muutaman päivän ajan ladattua täysin ilmaiseksi, ....
Xiaomi, Oppo ja Vivo lisäävät oman langattoman tiedostojen jakamisen mahdollistavan ominaisuuden laitteisiin Xiaomi, Oppo ja Vivo lisäävät oman langattoman tiedostojen jakamisen mahdollistavan ominaisuuden laitteisiin (19.8.2019 17:18)
Xiaomi, Oppo ja Vivo tekevät yhteistyötä ja lisäävät langattoman tiedostojen jakamisen mahdollistavan ominaisuuden laitteisiin. Ominaisuus tulee toimimaan Xiaomin, Oppon sekä Vivon käyttöliittymällä, ....
Viikon suosituimmat uutiset: Bensaa dieselauton tankkiin - mokasta tuli katastrofi; kännyköitä ryöstävä mies riehuu Lahdessa, ... Viikon suosituimmat uutiset: Bensaa dieselauton tankkiin - mokasta tuli katastrofi; kännyköitä ryöstävä mies riehuu Lahdessa, ... (19.8.2019 15:07)
Viikon 33/2019 suosituimmat uutiset Suomessa HIGH.FI -uutispalvelun tilastojen mukaan.
Ikealta uusi avaus – Perustaa uuden älykotiliiketoiminnon Ikealta uusi avaus – Perustaa uuden älykotiliiketoiminnon (19.8.2019 13:21)
Ruotsalainen huonekalujätti Ikean myymillä tavaroilla sisustetaan lukuisa määrä koteja vuosittain, joten yhtiöllä on myös hyvät edellytykset iskeä älykotimarkkinoille. Ikea on jo ottanut ....
Huawei on saamassa Yhdysvalloilta uuden 90 vuorokauden lisäajan Huawei on saamassa Yhdysvalloilta uuden 90 vuorokauden lisäajan (19.8.2019 09:26)
Toukokuussa Huawei sai kuulla huonoja uutisia, kun Yhdysvallat ilmoitti lisäävänsä yhtiön mustalle listalle, minkä seurauksena yhdysvaltalaiset yhtiöt eivät saa enää tehdä yhteistyötä Huawein ....
1 kommentti

Uutisarkisto