AfterDawn: IT-alan uutiset

Netflix kallistui Suomessa - uudet hinnat voimaan jo tänään

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 20.6.2019 18:22

Netflix kallistui Suomessa - uudet hinnat voimaan jo tänään Netflix on nostanut hintojaan Suomessa ja ainoastaan halvin hintaryhmä on jäänyt koskematta. Muutokset astuivat voimaan jo tänään.
Netflixin halvin tilaushinta pysyy edelleen 7,99 eurossa kuukaudessa. Halvin tilaushinta on luonnollisesti myös rajoitetuin: sen kuukausimaksulla voi katsella Netflixiä ainoastaan yhdellä laitteella kerrallaan ja laatu on rajoitettu ns. tavalliseen tarkkuuteen (576p).

Oletettavasti suosituin tilausmuoto, ns. Tupla, kallistui eurolla ja maksaa nyt 11,99e/kk. Tuplan tilaajat voivat katsella videoita kahdella laitteella yhtä aikaa ja videon laatu on tarjolla teräväpiirtona.

Kallein tilausmuoto, eli Perhe-tilaus kallistuu puolestaan kahdella eurolla ja maksaa nyt 15,99 euroa/kk. Perhetilauksella laitteiden määrä on rajoitettu neljään yhtäaikaiseen laitteeseen ja videota voidaan toistaa 4K-tarkkuudella (Ultra HD).

Netflixin hinnat Suomessa 2019
Netflixin uudet hinnat Suomessa 20.6.2019 alkaen
Hintojen nosto liittyy Netflixin valtavaan panostukseen sisällön suhteen - yhtiö on lisännyt ohjelmaostojaan miljardeilla joka vuosi. Tuleva Disney+:n julkaisu on pakottanut sekin Netflixin haalimaan palveluunsa lisää sisältöä, pystyäkseen kilpailemaan Disneyn valtavaa valikoimaa vastaan.

Uudet hinnat koskevat ainoastaan uusia tilauksia ja Nyt-liitteen mukaan voimassa olevien tilausten hinnat nousevat vasta myöhemmin. Hintojen noususta kerrotaan tilaajille kuukautta etukäteen.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Suomi Netflix
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto