Päivän diili: JBL Charge 3 Stealth Edition langaton kaiutin vain 79 euroa

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 18.6.2019 09:56

Päivän diili: JBL Charge 3 Stealth Edition langaton kaiutin vain 79 euroa Päivän tarjouksena on tällä kertaa JBL:n langaton kaiutin, joka tarjoaa pitkän akkukeston ja hyvän äänentoiston. Tarjous on voimassa vain tänään.
JBL Charge 3 Stealth Edition langaton kaiutin 79 euroa. Normaalisti tätä kaiutinta saa noin 99 eurolla. Hintaopas hintavertailupalvelun tietojen perusteella 79 euroa on alin hinta, jolla tätä kaiutinta on myyty.

Kaiuttimen sisällä on 6000 mAh akku, jonka luvataan kestävän jopa 20 tuntia toistoa yhdellä latauksella. Akun latausaika on noin 4,5 tuntia. Molemmista päistä löytyvät elementit tarjoavat laadukkaan stereoäänen (lähtöteho: 2x10W). Kaiuttimessa on useita painikkeita musiikin toistamisen hallintaan. USB-portin avulla voit ladata esimerkiksi puhelinta. JBL Charge 3 Stealth Edition on myös vedenkestävän IPX7-luokituksen mukaisesti.

Päivän diili


JBL Charge 3 Stealth EditionKatso myös:
Parhaat Bluetooth-kaiuttimet
Lista Verkkokauppa.com tarjouksista

Tarjous löytyy Gigantilta ja on voimassa vain tiistaina 18.6. Saatavuus on hyvä.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto