AfterDawn: IT-alan uutiset

Xiaomi julkaisi uuden parin kympin näytöllisen aktiivisuusrakkeen

Kirjoittaja AfterDawn @ 11.6.2019 15:55

Xiaomi julkaisi uuden parin kympin näytöllisen aktiivisuusrakkeen Xiaomi on esitellyt uuden Xiaomi Mi Band 4:n, joka tarjoaa samankaltaisia ominaisuuksia kuin edeltävät yhtiön aktiivisuusrannekkeet, mutta entistä edullisemmin.
Vajaa tuuman kokoisella AMOLED-näytöllä varustettu ranneke tarjoaa vedenkestävyyden 50 metriin asti sekä jopa 20 päivän akkukeston. Laitteesta löytyy NFC, sykemittari sekä kuusiakselinen kiihtyvyysanturi.

Näytössä tarkkuutta on 120 x 240 pikselin verran, mutta sekin on erittäin kohtuullista ottaen huomioon, että kyseessä on vain parin kympin laite. Jenkeissä hinnaksi annetaan 25 dollaria, joka on muutaman taalan vielä edeltäjää vähemmän.

Suomessa hinta nousee varmasti hieman tästä ylöspäin, mutta toivoa sopii, ettei edeltäjän yli 50 euron hintoja tarvitse maksaa.

Xiaomi on paremman vedenkestävyyden myötä lisännyt liikuntamuotoihin myös eri uintitapoja, joten sen pitäisi tunnistaa uiko esimerkiksi rintauintia, perhosta vai vapaauintia.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto