AfterDawn: IT-alan uutiset

Microsoftin huikea paljastus – Uusi Xbox on jopa neljä kertaa suorituskykyisempi

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 10.6.2019 09:58

Microsoftin huikea paljastus – Uusi Xbox on jopa neljä kertaa suorituskykyisempi

Aivan kuten osattiin ennakkoon odottaa, Microsoft paljasti ensimmäistä kertaa tietoja seuraavan sukupolven Xbox-pelikonsoleista eilisessä E3-esityksessään. Sony on jo aiemmin kertonut teknisiä yksityiskohtia niin sanotusta PlayStation 5:stä.
Project Scarlett -työnimellä kehitettävää konsolisukupolvea Microsoft kuvailee äärimmäisen tehokkaaksi. Suorituskyky tulee riittämään 8K-grafiikoiden piirtämiseen ja parhaimmillaan kuvataajuus nousee 120 FPS:ään. Konsoli tukee muuttuvaa virkistystaajuutta ja säteenjäljitystä. Microsoftin mukaan tuleva konsoli on jopa neljä kertaa tehokkaampi kuin nykyinen Xbox One X.

Konsolin taustalla on AMD:n Zen 2 -prosessoriarkkitehtuuri sekä uusi RDNA-grafiikka-arkkitehtuuri. Grafiikamuistin osalta Microsoft käyttää erittäin nopeaa GDDR6-muistia ja tallennusratkaisu perustuu SSD:hen. Microsoft lupasi konsolin tulevan myyntiin vuoden 2020 loppuun mennessä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto