Microsoft tarjoaa kolme tilausta puoleen hintaan – Xbox Game Pass Ultimate

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 10.6.2019 17:33

Microsoft tarjoaa kolme tilausta puoleen hintaan – Xbox Game Pass Ultimate Eilen esitellyn Xbox Game Pass PC:n lisäksi Microsoft on esitellyt Xbox Game Pass Ultimate -tilauksen, jonka hankkinut pelaaja voi pelata valikoimiin kuuluvia PC- ja Xbox-pelejä niin paljon kuin vain haluaa yhtä kuukausimaksua vastaan. Ultimate-tilauksen hankkineet saavat itselleen myös Xbox Live Goldin.
Xbox Game Pass Ultimaten kuukausimaksu on liittymisen jälkeen vain 12,99 euroa, kun edellä mainittujen kolmen tilauksen yhteenlaskettu hinta erikseen hankittuna on 26,97 euroa. Ultimate siis käytännössä tarjoaa paketin puoleen hintaan. Xbox Game Pass PC kustantaa normaalisti 9,99 euroa(beta-vaiheessa mukaan pääsee eurolla ja julkaisun jälkeen tarjoushintaan 3,99 euroa).

Game Pass PC sisältää noin 100 PC-peliä ja sen konsoliversio sisältää saman verran Xbox-pelejä.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Ohittiko kvanttitietokone supertietokoneen? Google väittää saavuttaneensa kvanttiylivallan Ohittiko kvanttitietokone supertietokoneen? Google väittää saavuttaneensa kvanttiylivallan (23.10.2019 17:34)
Google väittää tiedelehti Naturessa julkaistussa artikkelissa saavuttaneensa "kvanttiylivallan" eli kvanttitietokone kykenee suorittamaan sille annetun tehtävän huomattavasti nopeammin kuin ....
Microsoft Surface Pro 7 ja Surface Laptop 3 kannettavat ovat nyt saatavilla Microsoft Surface Pro 7 ja Surface Laptop 3 kannettavat ovat nyt saatavilla (23.10.2019 14:29)
Microsoftin Surface -laitteista on nyt saatavilla Surface Pro 7 ja Surface Laptop 3. Uudenlainen Surface Pro X -kannettava saapuu myyntiin marraskuun alussa. Microsoft Surface Pro 7 hinta ....
Vuoto: BlizzConissa nähdään sekä uusi Diablo 4 että Overwatch 2 Vuoto: BlizzConissa nähdään sekä uusi Diablo 4 että Overwatch 2 (23.10.2019 11:11)
Peliyhtiö Blizzardin maine on kärsinyt viimeaikoina monien silmissä, kun se on rankaissut pelaajia vääristä poliittisista mielipiteistä. Onneksi yhtiö on ainakin jokseenkin ymmärtänyt imago-ongelmat ....
1 kommentti
Pokemon Go uudistuu – Peliin tulossa uusi pelitila Pokemon Go uudistuu – Peliin tulossa uusi pelitila (23.10.2019 06:16)
Pokemon Go oli alun perin melko suoraviivainen yksinpelaamiseen rajoittunut peli, mutta ajan kanssa siihen on lisätty yhteisöllisempiä toimintoja pelaajien mielenkiinnon säilyttämiseksi. Ihmissuhteet ....
Välitätkö yksityisyydestä? Uusi Firefox kannattaa ladata Välitätkö yksityisyydestä? Uusi Firefox kannattaa ladata (23.10.2019 06:06)
Mozilla on julkaissut Firefoxista uuden version, jossa on kiinnitetty uuden strategian mukaisesti paljon huomiota yksityisyydensuojaan. Uudessa Firefox 70.0:ssa on esimerkiksi päivitetty Enhanced ....

Uutisarkisto