AfterDawn: IT-alan uutiset

Microsoft tarjoaa kolme tilausta puoleen hintaan – Xbox Game Pass Ultimate

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 10.6.2019 17:33

Microsoft tarjoaa kolme tilausta puoleen hintaan – Xbox Game Pass Ultimate

Eilen esitellyn Xbox Game Pass PC:n lisäksi Microsoft on esitellyt Xbox Game Pass Ultimate -tilauksen, jonka hankkinut pelaaja voi pelata valikoimiin kuuluvia PC- ja Xbox-pelejä niin paljon kuin vain haluaa yhtä kuukausimaksua vastaan. Ultimate-tilauksen hankkineet saavat itselleen myös Xbox Live Goldin.
Xbox Game Pass Ultimaten kuukausimaksu on liittymisen jälkeen vain 12,99 euroa, kun edellä mainittujen kolmen tilauksen yhteenlaskettu hinta erikseen hankittuna on 26,97 euroa. Ultimate siis käytännössä tarjoaa paketin puoleen hintaan. Xbox Game Pass PC kustantaa normaalisti 9,99 euroa(beta-vaiheessa mukaan pääsee eurolla ja julkaisun jälkeen tarjoushintaan 3,99 euroa).

Game Pass PC sisältää noin 100 PC-peliä ja sen konsoliversio sisältää saman verran Xbox-pelejä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto