Samsungilla pahoja ongelmia uutuuslaitteen julkaisussa – Aikataulu venyy ja venyy

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 6.6.2019 10:29

Samsungilla pahoja ongelmia uutuuslaitteen julkaisussa – Aikataulu venyy ja venyy Amazonin käynnistämä älykaiutinbuumi yllätti lähes kaikki teknologiasektorilla, minkä jälkeen firma toisensa jälkeen on koettanut onneaan puheohjattavissa kaiuttimissa. Helppoa uusien tuotteiden nopea kehittäminen ei kuitenkaan ole, kuten Samsungin kompuroinnista voidaan päätellä.
Samsung paljasti Galaxy Home -älykaiuttimen jo vuoden 2018 elokuussa Galaxy Note9:n esittelyn yhteydessä, mutta myyntiin asti se ei ole kuitenkaan vielä ehtinyt. Tänä vuonna kaiuttimen on luvattu ilmestyvän ensin huhtikuussa, mutta määräajan mentyä umpeen, julkaisun luvattiin koittavan vuoden ensimmäisen puoliskon aikana – käytännössä siis kesäkuun loppuun mennessä.

Yhtiön kulutuselektroniikkabisnestä johtava Hyun-suk Kim kertoo The Korea Heraldille kuitenkin, että Galaxy Home julkaistaan toisen vuosipuoliskon keskivaiheilla. Kommenttia selvennettiin jälkikäteen, että sillä tarkoitetaan tämän vuoden kolmatta vuosineljännestä eli kaiutin pitäisi olla myynnissä syyskuun loppuun mennessä. Voi siis olla, että kaiutin tekee uuden esiintymisen Galaxy Note10:n julkistustilaisuudessa. Kenties kaiutinta on myös vuoden aikana kehitetty teknisesti eteenpäin.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Apple on valmis ostamaan podcasteja itselleen – Ei tee niillä lainkaan rahaa Apple on valmis ostamaan podcasteja itselleen – Ei tee niillä lainkaan rahaa (17.7.2019 05:56)
Spotify on onnistunut murtautumaan kiusallisen hyvin Applen aiemmin dominoimalle digitaalisen musiikin jakelun markkinoille. Musiikin lisäksi Spotify on päässyt nakertamaan Applen asemaa podcast-lähetyksissä. ....
Helsingin kaupunkipyörät löytyvät nyt suoraan Google Mapsista Helsingin kaupunkipyörät löytyvät nyt suoraan Google Mapsista (17.7.2019 05:41)
Kupunkipyörät ovat suosittuja matkustustapoja suurimmissa kaupungeissa, joissa autoja on niin paljon, että pyörällä lyhyet matkat taittuvat selvästi nopeammin kuin vaikkapa autolla. Pyörien ....
EU antoi sinetin – DNA:n puolikas myydään Norjaan EU antoi sinetin – DNA:n puolikas myydään Norjaan (16.7.2019 18:52)
Keväällä norjalainen Telenor ilmoitti ostavansa osake-enemmistön suomalaisesta teleoperaattori DNA:sta. Telenor osti 54 prosentin osuuden yhtiöstä suurimmilta omistajilta, Finda Telecomsilta ....
Sony julkaisi uuden peilittömän huippukameran: Maailman ensimmäinen 61MP kinokenno Sony julkaisi uuden peilittömän huippukameran: "Maailman ensimmäinen 61MP kinokenno" (16.7.2019 18:06)
Sony on tänään julkistanut uuden Alpha-sarjan kameran, joka tarjoaa maailman ensimmäisenä kamerana 35 mm full-frame-kennon peräti 61 megapikselin resoluutiolla ja taustavalaistuksella. Sony ....
Intel paljasti neuromorfisen laskentapiirin – Avaa ovet uudenlaiselle algoritmikehitykselle Intel paljasti neuromorfisen laskentapiirin – Avaa ovet uudenlaiselle algoritmikehitykselle (16.7.2019 17:52)
Intel on esitellyt tänään kahdeksasta miljoonasta neuronista koostuvan Pohoiki Beach -neurolaskentapiirin, jonka suunnittelun lähtökohdaksi on otettu ihmisen aivojen toiminnan simulointi. Neuromorfisen ....

Uutisarkisto