AfterDawn: IT-alan uutiset

Googlen pilvipelipalvelun tiedot vuotivat jo – Ei olekaan pelaamisen Netflix

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 6.6.2019 19:06 Kommentteja (1)

Googlen pilvipelipalvelun tiedot vuotivat jo – Ei olekaan pelaamisen Netflix

Googlen on määrä kertoa pian yksityiskohtia Stadia-pilvipelipalvelun julkaisuun liittyen, mutta kanadalainen La Presse -julkaisu ehti vuotamaan tiedot julkisuuteen. Artikkeli on sittemmin otettu pois verkosta.
Artikkelissa kerrottiin, että Stadia-palvelu ei tule olemaan täysiverinen suoratoistopalvelu, vaan ainakin uusimmat pelit tulevat olemaan maksullisia. Ainakin Kanadassa palvelu julkaistaan marraskuussa ja sen hinta on 11,99 Kanadan dollaria (7,9 euroa). Tilauksella on mahdollista pelata pelejä 4K-tarkkuudella ja 60 FPS:n kuvataajuudella. Verkkoyhteyden osalta minimivaatimuksena on 10/1 Mbps:n liittymä.

Stadian julkaisuvalikoimiin kuuluvat ainakin Assassin's Creed Odyssey, Doom, The Division 2, Destiny 2 ja Tomb Raider -pelit. Ei ole kuitenkaan selvää, että ovatko nämä pelit osa kuukausimaksullista palvelua vai pitääkö niistä maksaa vielä erikseen.
La Pressen mukaan Google aikoisi julkaista ensi vuonna Stadiasta ilmaisen version, jossa grafiikoiden tarkkuus on rajattu Full HD -resoluutioon.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

17.6.2019 06:46
spam
Vahvistamaton

Lainaus:
Stadia-palvelu ei tule olemaan täysiverinen suoratoistopalvelu, vaan ainakin uusimmat pelit tulevat olemaan maksullisia.

Mitä tässä tarkoitetaan, asennetaan/suoritetaan osittain paikallisesti ? koskeeko se vain noit uusimpia maksullisia, vai kaikkia ?

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto