AfterDawn: IT-alan uutiset

Keuliiko jo liikaa? Axe-deodoranttia saa jo Xboxin tuoksuisena

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 5.6.2019 18:13

Keuliiko jo liikaa? Axe-deodoranttia saa jo Xboxin tuoksuisena

E-urheilusta on tullut valtavirtaa, minkä myötä mainostajat ovat löytäneet pelaamisen täysin uudella tavalla. Pelaamista yritetään brändätä nykypäivänä mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla.
Hyvä esimerkki tästä on Microsoftin päätös lanseerata yhteistyössä Axen kanssa Xbox-brändätyn hygieniatuotemalliston. Esimerkiksi deodoranttia, antiperspiranttia ja suihkusaippuaa voi ostaa Xbox-teemaisessa purkissa. Suurin kysymys kuitenkin lienee se, että miltä Xbox sitten oikein tuoksuu? Microsoftin mukaan tuoteista löytyy hedelmien ja yrttien tuoksujen lisäksi myös eri puulajikkeiden tuoksuja.

Ainakin tällä hetkellä Xbox-hygieniatuotteita aiotaan markkinoida vain Australiassa ja Uudessa-Seelannissa, minkä takia niitä myydään Lynx-nimisenä tuotteina. Muualla maailmassa Lynxin deodorantit tunnetaan Axe-nimellä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto