AfterDawn: IT-alan uutiset

iTunes ei olekaan kuollut – Tarina jatkuu WIndowsilla

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 5.6.2019 19:23

iTunes ei olekaan kuollut – Tarina jatkuu WIndowsilla

Apple ilmoitti WWDC:ssä tällä viikolla pilkkovansa yhden suurimmista ohjelmistotuotteistaan kolmeen osaan. Vuosia palvelleen iTunesin tilalle on tulossa Music-, TV- ja Podcast-sovellukset.
Uutisen julkistamisen jälkeen on kuitenkin ilmennyt, että iTunesin pilkkominen koskettaa ainoastaan macOS:ää. Windows-ympäristössä iTunes tulee säilymään toistaiseksi nykyiselläänsä, joten muutoksia suuntaan tai toiseen ei ole tulossa. Tällä hetkellä iTunesin käyttäjät voivat nukkua yönsä rauhassa, mutta Applen viesti vaikuttaa kuitenkin sellaiselta, että iTunesin tuki saattaa olla häviämässä tulevaisuudessa.

ArsTechnica nimittäin kysyi Applelta uusien ominaisuuksien sisällyttämisestä iTunesin Windows-sovellukseen. Applelta ei herunut muuta vastausta kuin, että kokemus pysyy ennallaan. Rivien välistä voidaan lukea, että kokemusta ei aiota lähitulevaisuudessa parantaa, joten tuki voisi olla hiljalleen loppumassa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto