AfterDawn: IT-alan uutiset

Apple käänsi eilen kelkkansa – PS4- ja Xbox-ohjain tuki tulossa Applen laitteille

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 4.6.2019 05:39

Apple käänsi eilen kelkkansa – PS4- ja Xbox-ohjain tuki tulossa Applen laitteille

Eilen esiteltyjen uusien käyttöjärjestelmäversioiden joukossa oli päivitetty tvOS, joka edistää Apple TV:n käyttökokemusta muutamalla oleellisella tavalla.
Käyttöjärjestelmästä löytyy esimerkiksi nyt tuki usealle käyttäjälle, jolloin ohjelmiston tekemät katselu- ja kuuntelusuositukset voidaan räätälöidä jokaiselle laitteen käyttäjälle erikseen, eikä perheenjäsenten erillaiset mieltymykset sekoita pakkaa. Käyttäjän vaihtaminen onnistuu lennosta tvOS:ään lisätyn ohjauskeskuksen kautta.

Pelaajien kannalta suurin uutinen oli kuitenkin Xbox One- ja PS4-ohjainten tuen saapuminen Applen laitteille. Konsoliohjaimia siis aiotaan tukea tvOS:n lisäksi myös iOS-laitteilla. Tähän asti Apple on halunnut rajoittaa ohjain tuen erikseen hyväksyttyihin MFi-ohjaimiin, mutta Apple Arcade -pelipalvelun lanseerauksen alla vaatimuksia on haluttu keventää.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto