AfterDawn: IT-alan uutiset

Samsung lupaa – Useita VR- ja AR-tuotteita on tulossa markkinoille

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 3.6.2019 05:54

Samsung lupaa – Useita VR- ja AR-tuotteita on tulossa markkinoille Samsung ei ole viime aikoina panostanut aivan yhtä lujasti VR-tuotteisiin kuin buumin alkuvaiheessa, mutta XR- ja peliliiketoiminnoissa kehittäjäsuhteista vastaava Farshid Fallah vakuuttaa, että Samsung on palaamassa markkinoille kovalla ryminällä.
Augmented World Expossa paneelikeskusteluun osallistunut Fallah kertoo, että VR-laseissa käytettyä Gear-brändiä saatetaan hyödyntää tulevaisuudessa uusissa VR- ja AR-tuotteissa. Samsungin suunnittelupöydällä on ilmeisesti parhaillaan useita AR- ja VR-kategorian tuotteita, jotka voisivat siis sisältää myös Gear-brändättyjä tuotteita. Mitään tämän konkreettisempaa Samsungin suunnitelmista ei kuitenkaan tiedetä.

Laajennettu todellisuus lienee teknologiayhtiöiden yksi suurimmista mielenkiinnon kohteista tulevaisuudessa. Microsoft on panostanut alalle HoloLens-laseille ja sen perässä on tullut esimerkiksi Magic Leap. Applen huhutaan myös kehittävän AR-laseja, mutta yhtiölle tyypilliseen tapaan tuotetta kehitetään pieteetillä. Apple ajaa AR-käyttöä ylös ensin iPhonen voimalla ja saattaa vasta sen jälkeen laajentua AR-laitemarkkinoille.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto