Paras Bluetooth-kaiutin: Tässä valintamme (kesä 2019)

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 3.6.2019 13:02 Kommentteja (4)

Paras Bluetooth-kaiutin: Tässä valintamme (kesä 2019) Musiikin kuuntelu on helppoa. Puhelimelle on saatavilla erilaisia suoratoistopalveluita, joista musiikin toistaminen ja kuuntelu onnistuu vaivattomasti. Valitsin parhaat langattomat kaiuttimet eri hintaluokista, jotka tarjoavat laadukasta ääntä ja muita hyviä ominaisuuksia. Näillä kaiuttimilla saat kesäksi lisää ääntä.

Alle 30 euroa


Nämä halvat kaiuttimet ovat varsinkin kokonsa puolesta harkinnan arvoinen tuote.JBL GO 2 hinta 29 euroa. JBL GO -sarjan langattomat kaiuttimet ovat erittäin suosittuja. Ne tarjoavat pienestä koosta huolimatta erittäin hyvää ääntä. Kokonsa puolesta GO 2 on helppo kuljettaa mukana, sillä se mahtuu vaikkapa taskuun. Plussaa on myös vedenkestävyys IPX7-luokituksen mukaisesti. Miinusta kaiutin saa akunkestosta, joka on noin 5 tuntia. Katso myös JBL GO+ ja JBL GO.Denver BTS-53 hinta 19 euroa. Bluetoothin lisäksi tästä kaiuttimesta löytyvät AUX -liitäntä, paikka SD-kortille ja USB-liitin. Kaiuttimesta löytyy painikkeita, joilla onnistuu median toiston hallinta. Sisällä on 3000 milliampeeritunnin akku. Kuljettamista helpottaa kaiuttimen kantohihna.

Sandstrøm Constellation C3 hinta 7,95 euroa. Ei ehkä ole paras mahdollinen kaiutin, mutta jos tarkoituksena on ostaa kompakti kaiutin, on tämä hyvä vaihtoehto. Plus: todennäköisesti kuulostaa paremmalta kuin puhelimen kaiutin. Tyylikäs tekstiilipinta, kiinnityspaikka narulle kuljettamista tai ripustamista varten ja jopa 6 tunnin akkukesto. Bluetooth ja NFC -yhteydet. Mukana tulee kantopussukka.

30€ - 50€

Sony SRS-XB01 hinta 22 - 40 euroa. Paikasta riippuen tätä kaiutinta voi saada jopa alle 30 eurolla. Pienestä koosta huolimatta tarjoaa kohtuullisen hyvää ääntä, sillä kaiuttimesta löytyy Sonyn Extra Bass -ominaisuus. Kevyt ja helppo kuljettaa, IPX5 roiskeenkestävä, akunkesto noin 6 tuntia ja saatavilla useissa eri väreissä. Lue arvostelu.

Sony SRS-XB10 hinta 39,90 euroa. Myös toinen hyvä vaihtoehto Sonylta. Tarjoaa mukavasti ääntä Sonyn Extra Bass -ominaisuudella. Paras ominaisuus on kuitenkin akunkesto, jonka luvataan olevan peräti 16 tuntia. IPX5 roiskeenkestävä, paino noin 260 grammaa, NFC ja Bluetooth-yhteys.

Creative Muvo 2C hinta noin 33 euroa. Pieni kaiutin, joka kuulostaa hyvältä. Bluetooth-yhteyden ja AUX-liitännän lisäksi musiinkin toistaminen onnistuu SD-muistikortin avulla. Kestää vettä IP66-luokituksen mukaisesti, akkukesto on noin 6 tuntia riippuen äänenvoimakkuudesta ja painoa laitteella on noin 160 grammaa.Kunniamaininnat menevät Anker SoundCore ja JBL Flip 3 Stealth Edition -kaiuttimille, jotka maksavat alle 50 euroa tarjouksessa ollessaan.

50€ - 100€


Tässä hintaluokassa alkaa enemmän vaihtoehtoja jo löytyä.JBL Flip 4 hinta 79 - 99 euroa. Normaalisti tämän kaiuttimen hinta on 99 euroa, mutta löytyy usein verkkokauppojen alennuksista 79 euron hinnalla. Kaiutin on vedenkestävä IPX7-luokituksen mukaisesti, joten tämä on hyvä valinta kesäksi mökin rannalle. Flip-sarjan kaiuttimet ovat erittäin suosittuja, koska ne tarjoavat laadukasta ääntä kohtuullisella hinnalla. Käytössä on JBL Bass Radiator -teknologia, joka vahvistaa bassoääntä. Käyttöajan kerrotaan olevan noin 12 tuntia, joka tietenkin riippuu äänenvoimakkuuden tasosta. Täysillä soittaessa se on vain 4 tuntia. Katso myös Flip 4 edeltäjä JBL Flip 3 (noin 59 euroa) sekä JBL Charge 3 (noin 99 euroa).

Amadeus Coda hinta 69 euroa. Kaiuttimen sisällä on 2500 mAh akku, jonka luvataan kestävän noin 8 tuntia musiikin toistamista. Ulkonäöltään tämä on hyvin samannäköinen kuin JBL Flip 4. Coda-kaiuttimen painikkeilla onnistuu median toiston hallinta. Kantohihnalla kuljettaminen onnistuu kätevästi.

Bose Soundlink Color II hinta 79 euroa. Hyvä valinta alle 100 eurolla on tämä Bosen kaiutin. Se tarjoaa erittäin laadukasta ääntä kohtuullisen kätevässä koossa. Painoa on noin 0.54 kg. Liitännöistä löytyvät Bluetooth sekä 3.5 mm liitin. Akkukesto on 8 tuntia. Kaiutin on suojattu lähinnä vesiroiskeita vastaan, joten täysin veteen tätä ei kannata upottaa. Katso myös Bose SoundLink Micro.Yli 100€

Sony SRS-XB31 hinta 89 - 139 euroa. Tämä kaiutin on basson ystäville, sillä se käyttää Sonyn Extra Bass -tehostetta. Kaiuttimesta löytyy myös erilaisia valoefektit, jotka reagoivat ääneen. Sovelluksella voi hallita kaiuttimen ääntä sekä valita vaikkapa Party Booster -tilan. Party Booster -tilassa kaiutin pitää erilaisia ääniä kun sitä koskettaa, koska kaikilta sivuilta löytyy sensoreita. Akkukesto on jopa 24 tuntia, jos valaistus ei ole käytössä. Vedenpitävä ja pölytiivis IP67-luokituksen mukaisesti. Lue arvostelu.

Ultimate Ears Megaboom 3 hinta 199 euroa. Yksi mielenkiintoinen ominaisuus on 360 asteen ääni, jolla täytät helposti huoneen. Ulkokäyttöön tämä kelpaa myös IP67-luokituksen myötä. Kaiutin jopa kelluu, mikäli se vahingossa tippuu veteen. Tällä hinnalla tietenkin sopii odottaa hyvää äänenlaatua sekä pitkää akkukestoa (noin 20 tuntia). Yhdellä painikkeella onnistuu musiikin toisto, pysäytys, kappaleen vaihto sekä soittolistan luominen.

JBL Xtreme 2 hinta 220 - 299 euroa. 10 000 mAh akku tarjoaa noin 15 tunnin käyttöajan. Kantamista helpottaa koukut, joihin voi kiinnittää kantohihnan. Painoa on kuitenkin yli 2 kilogrammaa, joten kantohihna tulee tarpeeseen. Ääntä tästä kaiuttimesta lähtee voimakkaasti JBL Bass Radiator -teknologian avulla. IPX7-luokitus on tietenkin mukava lisä. Lue arvostelu. Katso myös JBL Charge 4.Lue myös:
Creative Stage Air soundbar arvostelu.

Edellinen Seuraava  

4 kommenttia

14.6.2019 09:02

Olipa nolla-artikkeli.

Olisko joku vaivautunut paneutua asiaan...

Itselle passaa kahden kaiuttimen käyttö stereoparina, JBL ei toimi kuin monona. Akkukeston olis voinut mitata. Latausliittin, jos on, kyky antaa yli 500mA ja sillee...

24.6.2019 15:26

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti lmfmis:
Olipa nolla-artikkeli.

Olisko joku vaivautunut paneutua asiaan...

Itselle passaa kahden kaiuttimen käyttö stereoparina, JBL ei toimi kuin monona. Akkukeston olis voinut mitata. Latausliittin, jos on, kyky antaa yli 500mA ja sillee...
Kiitos palautteesta. Yritin valita niitä kauittimia, jotka olivat hyviä arvostelujen perusteella ja suosittuja verkkokaupoissa. Ehkä seuraavaksi onnistutaan paremmin.

36.6.2019 10:41
spam
Vahvistamaton

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jyk:

Kiitos palautteesta. Yritin valita niitä kauittimia,

Artikkelin kirjoittaja ?
Hienoa että kirjoitaja lukee palautetta ja kommentoi.

Plussaa olisi jos omaa artikkelia kommentoi, niin tekisi sen omalla nimellä, eikä nimimerkin takana (tässä ei kai sitä haluttu salata, kun artekkeli kai omalla nimellä kirjoitettu)

46.6.2019 15:36

Lainaus:
Artikkelin kirjoittaja ?
Hienoa että kirjoitaja lukee palautetta ja kommentoi.
Artikkelin kirjoittaja kyseessä. Ja kiitos tästäkin.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Päivän diili: Sennheiser CX 6.00 -Bluetooth-nappikuulokkeet nyt vain 49 euroa Päivän diili: Sennheiser CX 6.00 -Bluetooth-nappikuulokkeet nyt vain 49 euroa (18.10.2019 18:02)
Sennheiser CX 6.00 -Bluetooth-nappikuulokkeet nyt vain 49 euroa, kun normaalisti näitä kuulokkeita myydään 77 eurolla. Tarjous löytyy Verkkokauppa.comilta sekä Powerilta, joiden valikoimissa ....
MSI:lta kaksi uutta sisällöntuottajille suunnattua kannettavaa tietokonetta MSI:lta kaksi uutta sisällöntuottajille suunnattua kannettavaa tietokonetta (18.10.2019 16:22)
MSI esitteli kaksi sisällöntuottajille tarkoitettua kannettavaa tietokonetta. Kannettavat ovat nimeltään Creator 15M ja Creator 17M. Molemmat kannettavat sisältävät varsin tehokkaat komponentit, ....
WhatsApp-puheluista joutuu maksamaan Libanonissa – Suomeenkin maksua kaavailtiin WhatsApp-puheluista joutuu maksamaan Libanonissa – Suomeenkin maksua kaavailtiin (18.10.2019 06:20)
Verkkoneutraliteetti on ollut Suomessakin pariin otteeseen iso puheenaihe viimeisen 10 vuoden aikana. Asia nousi esiin vuosikymmenen alussa Skype-veron muodossa, kun operaattorit esittivät halustaan ....
Outo tilanne – Google tarjoaa rajatonta ja ilmaista tallennustilaa iPhone-käyttäjille Outo tilanne – Google tarjoaa rajatonta ja ilmaista tallennustilaa iPhone-käyttäjille (18.10.2019 06:06)
Google on tarjonnut Pixel-puhelimien ostajille avokätisesti rajatonta ja ilmaista pilvitallennustilaa valokuvien ja videoiden säilömiseksi. Uusimman Pixel 4 -puhelimen kohdalla tämä tarjous ....
Vertailussa Pixel 4 vs Pixel 3: Mikä muuttui? Vertailussa Pixel 4 vs Pixel 3: Mikä muuttui? (17.10.2019 19:49)
Google esitteli tällä viikolla uudet Pixel 4 -puhelimet, jotka saapuivat odotetusti jälleen kahdessa eri kokoluokassa. Tässä jutussa vertailemme laitteista pienempiä "perusmalleja". Hakujätin ....

Uutisarkisto