AfterDawn: IT-alan uutiset

MP3-aikakauden ikoni – Apple lakkauttaa iTunesin

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 1.6.2019 10:06

MP3-aikakauden ikoni – Apple lakkauttaa iTunesin Applen WWDC-kehittäjätapahtuma startataan maanantaina ja luvassa on läjäpäin uusia ohjelmistoja, ainakin macOS-, iOS- ja watchOS-käyttöjärjestelmistä on tulossa uudet versiot. Sen lisäksi Apple aikoo uudistaa sovelluksiaan.
Jo aiemmin on ennakoitu, että Apple kertoo tämän vuoden WWDC:ssä aikeistaan yhtenäistää iOS- ja macOS-sovellusten kehitystä, jolloin yhdellä koodilla voisi palvella niin Mac- ja iOS-käyttäjiä. Tämän strategian uhriksi on joutumassa Applen yksi suurimmista sovelluksista, iTunes. Bloombergin tietojen mukaan Apple aikoisi lakkauttaa iTunesin omana sovelluksena ja erottaa siitä toimintoja omiksi sovelluksiksi.

Bloombergin mukaan Apple aikoisi korvata iTunesin kolmella sovelluksella, Musicilla, TV:llä ja Podcastilla. Mediatoiston lisäksi Apple on käyttänyt iTunesia laitteiden varmuuskopiointiin, mutta erillistä varmuuskopiointisovellusta ei ole tulossa vaan toiminto sisällytetään Music-sovellukseen.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto