Netflix nostaa hintoja – Tulevatko korotukset myös Suomeen?

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 31.5.2019 19:14

Netflix nostaa hintoja – Tulevatko korotukset myös Suomeen? Netflix on kohtaamassa pian kovaa kilpailua, kun elokuvateollisuuden suurimpiin jätteihin lukeutuva Disney aikoo julkaista oman Disney+-suoratoistopalvelun. Pysyäkseen kilpailussa mukana, Netflix aikoo satsata lisää omiin laadukkaisiin tuotantoihin.
Kuluttajien kannalta paremmat sisällöt kuulostaa tietysti hyvältä, mutta kolikolla on ikävämpi kääntöpuolikin: Netflixin satsaukset sisältöön tarkoittaa sitä, että investoinnit rahoitetaan korottamalla palvelun maksuja. Tällä haavaa korotus koskettaa ainoastaan Britannia, jossa standarditilauksen hinta nousee punnalla 8,99 puntaan ja premium-tilauksen hinta nousee kahdella punnalla 11,99 puntaan.

Netflix testasi uutta hinnoittelua Britanniassa jo maaliskuussa, minkä pohjalta se päätettiin ottaa laajemmin käyttöön.

Saksassa Netflix nosti hintoja jo huhtikuun puolella. Edullisimman tilausluokan hintaan ei koskettu, mutta keskimmäisen tilausluokan hinta nousi 10,99 eurosta 11,99 euroon. Vastaavasti Ultra HD -luokan hinta nousi 13,99 eurosta 15,99 euroon. Suomessa voidaan nauttia vielä vanhoista alemmista hinnoista, mutta saa nähdä kuinka pitkään.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Samsung on aloittanut Android 10 -päivityksen jakelun Galaxy Foldille Samsung on aloittanut Android 10 -päivityksen jakelun Galaxy Foldille (27.3.2020 18:14)
Yksi viime vuoden mielenkiintoisimmista puhelimista on viimeinkin saamassa päivityksen Android 10 -käyttöjärjestelmään. Kyseessä on tietenkin taittuvalla näytöllä toimiva Galaxy Fold. Päivityksen ....
SoundCloud Go+ -suoratoistopalvelu saapui Suomeen SoundCloud Go+ -suoratoistopalvelu saapui Suomeen (27.3.2020 17:08)
Musiikin levitykseen ja suoratoistoon keskittyvä internet-palvelu SoundCloud on tuonut maksullisen Go+ -tilauksen Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan. Go+ tilaus mahdollistaa yli 200 miljoonan ....
Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna (27.3.2020 14:04)
Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna rajatussa määrässä laitteita. Palvelua voi käyttää Samsungin ja LG:n vuosien 2018 ja 2019 malleissa sekä Sonyn omalla käyttöjärjestelmällä toimivissa ....
Huawei Music -suoratoistopalvelu julkaistiin Suomessa - hinta 9,99 euroa kuukaudessa Huawei Music -suoratoistopalvelu julkaistiin Suomessa - hinta 9,99 euroa kuukaudessa (27.3.2020 11:48)
Huawei on avannut Huawei Music -suoratoistopalvelun Suomessa. Palvelun hinta on 9,99 euroa kuukaudessa, mutta uusille käyttäjille tarjotaan ensimmäiset kolme kuukautta veloituksetta. Kampanja ....
Saiko koronavirus sinutkin innostumaan tästä sovelluksesta? Lähettää tietoja Facebookille tietämättäsi Saiko koronavirus sinutkin innostumaan tästä sovelluksesta? Lähettää tietoja Facebookille tietämättäsi (27.3.2020 06:18)
Koronaviruksen aiheuttaman pandemian vuoksi maailmalla on otettu käyttöön liikkumista rajoittavia toimenpiteitä, minkä seurauksena erilaiset yhteydenpitoon tarkoitetut sovellukset ovat lisänneet ....

Uutisarkisto