AfterDawn: IT-alan uutiset

Netflix nostaa hintoja – Tulevatko korotukset myös Suomeen?

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 31.5.2019 19:14

Netflix nostaa hintoja – Tulevatko korotukset myös Suomeen?

Netflix on kohtaamassa pian kovaa kilpailua, kun elokuvateollisuuden suurimpiin jätteihin lukeutuva Disney aikoo julkaista oman Disney+-suoratoistopalvelun. Pysyäkseen kilpailussa mukana, Netflix aikoo satsata lisää omiin laadukkaisiin tuotantoihin.
Kuluttajien kannalta paremmat sisällöt kuulostaa tietysti hyvältä, mutta kolikolla on ikävämpi kääntöpuolikin: Netflixin satsaukset sisältöön tarkoittaa sitä, että investoinnit rahoitetaan korottamalla palvelun maksuja. Tällä haavaa korotus koskettaa ainoastaan Britannia, jossa standarditilauksen hinta nousee punnalla 8,99 puntaan ja premium-tilauksen hinta nousee kahdella punnalla 11,99 puntaan.

Netflix testasi uutta hinnoittelua Britanniassa jo maaliskuussa, minkä pohjalta se päätettiin ottaa laajemmin käyttöön.

Saksassa Netflix nosti hintoja jo huhtikuun puolella. Edullisimman tilausluokan hintaan ei koskettu, mutta keskimmäisen tilausluokan hinta nousi 10,99 eurosta 11,99 euroon. Vastaavasti Ultra HD -luokan hinta nousi 13,99 eurosta 15,99 euroon. Suomessa voidaan nauttia vielä vanhoista alemmista hinnoista, mutta saa nähdä kuinka pitkään.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto