Sonylta harvinainen paljastus – Näin nopea PlayStation 5 käytännössä on

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 22.5.2019 15:00

Sonylta harvinainen paljastus – Näin nopea PlayStation 5 käytännössä on Sony on antanut pieniä maistiaisia seuraavan sukupolven pelikonsolistaan. Nyt jo tiedetään, että uusi konsoli kykenee piirtämään grafiikoita 8K-tarkkuudella ja konsolin sisälle isketään nopeat SSD-asemat.
Perinteinen paikka esitellä seuraavan sukupolven konsoleita on kesän E3-messut, mutta Sony ei aio tänä vuonna olla mukana tapahtumassa. Sen sijaan se on demonnut sijoittajille uuden konsolinsa kykyjä. Demossa esiteltiin Spider-Man-pelin tason latautumista seuraavan sukupolven konsolissa ja PlayStation 4:llä. Nykyiseltä konsolilta urakkaan kuluu noin kahdeksan sekuntia, kun tuleva konsoli hoitaa urakan alle sekunnissa.

Alla olevalla videolla näet demon itsekin. Vaikka maistiaisia PlayStation 5:n suorituskyvystä annetaan jo nyt, on Sony kertonut, ettei se aio julkaista konsolia vielä ainakaan 12 kuukauteen.Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto