Firefox päivittyi taas nopeammaksi ja turvallisemmaksi

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 22.5.2019 15:00

Firefox päivittyi taas nopeammaksi ja turvallisemmaksi Mozilla on julkaissut suositusta Firefox-selaimestaan uuden version. Uudessa Firefox 67:ssä jatketaan Mozillan suorituskykyyn ja tietosuojaan painottuvaa strategiaa, jonka siemenet kylvettiin marraskuussa 2017 Firefox Quantum -uudistuksen yhteydessä.
Suorituskykyä on kasvatettu Firefoxissa tutkimalla mitä ominaisuuksia käyttäjät yleensä käyttävät eniten ja mitä taas vähiten. Lisäksi Firefox 67 pysäyttää käyttämättömiä välilehtiä herkemmin tilanteissa, joissa käyttömuistia on saatavilla vähän.

Selaimen käynnistysaikaa on myös parannettu ja kryptolouhintaan liittyviä suojauksia on lisätty asetuksiin.

Uuden Firefox 67:n voit ladata täältäTägit: Mozilla Firefox
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto