AfterDawn: IT-alan uutiset

Teratavun microSD-muistikortit ovat saapuneet kauppoihin – Näin paljon ne maksavat

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 16.5.2019 08:03 Kommentteja (1)

Teratavun microSD-muistikortit ovat saapuneet kauppoihin – Näin paljon ne maksavat Teratavun kokoisen ulkoisen kovalevyn saa nykypäivänä erittäin huokeaan hintaan, minkä takia uusi teratavun microSD-kortti ei välttämättä houkuttele aivan joka tilanteessa.
SanDisk on siis tuonut myyntiin aiemmin tänä vuonna esittelemänsä teratavun tallennustilalla varustetun muistikortin. Hintaa sillä on moninkertaisesti verrattuna ulkoisiin kovalevyihin, noin 450 dollaria. Tietysti muistikortti soveltuu eri käyttötilanteisiin, minkä takia paljon kalliimman kortin hankinta voi olla täysin perusteltua. Uusi kortti on esimerkiksi U3-tyyppiä, joten se soveltuu esimerkiksi droneilla tehtäviin 4K-videokuvauksiin.

Kuten yleensäkin elektroniikan ja teknologian kanssa, ajan hammas kyllä tekee tehtävänsä ja laskee lopulta tämänkin kortin hintaa reippaasti alaspäin. Kiireisimmät joutuvat aina maksumiehiksi ja hyvällä maltilla voi säästää reippaasti rahaa. Amazonista kortti ainakin loppui melko nopeasti loppu, lieneekö sitä varastoissa vain minimaalinen määrä vai onko kysyntä ollut yllättävän suurta.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

120.5.2019 22:27
Wiksari
Vahvistamaton

Vai että puhelimella ruvetaan maksaan, onko kukaan ajatellu, miten pimee raha alkaa kulkee??? Heräkkää pahvit.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto