Päivän diili: Uusin Chromecast kympin halvemmalla, vain 29 euroa!

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 15.5.2019 11:46

Päivän diili: Uusin Chromecast kympin halvemmalla, vain 29 euroa! Yksi nykypäivän kätevimmistä pienistä lisälaitteista on eittämättä Chromecast, jonka ansiosta kaikista televisioista saa tehtyä "älykkäitä" vaikka television omat älyominaisuudet olisivatkin lakanneet toimimasta jo vuosia sitten.
Googlen valmistama pikkuinen laite mahdollistaa suoratoiston puhelimelta tai tietokoneelta suoraan televisioon lähes kaikista mahdollisista videolähteistä, mm. Netflix, YouTube sekä Google Kuvat ovat tuettujen listalla, kuten myös kaikki kotimaiset videopalvelut, kuten Yle Areena sekä Elisa Viihde.

Tavallisesti Chromecast maksaa 39 euroa, mutta nyt sekä nykyistä, kolmannen sukupolven Chromecastia, että edelleen myynnissä olevaa toisen sukupolven Chromecastia, saa 29 eurolla.

Tarjoukset täällä:

Chromecast, 2nd generation, 29 euroaChromecast, 3rd generation, 29 euroa

Jos kiinnostaa tietää mitä eroa edellä mainituilla on ulkonäkönsä lisäksi, löytyy aiheesta hyvä tiivistelmä täältä:

Chromecast -mallien erot

Tiivistetysti voisi sanoa, että "ei juuri mitään" näiden kahden mallin välillä, myöhempi malli tulee FullHD-videota 60fps frameratella, aiempi 30fps frameratella. Käytännön merkitystä valtaosalle kuluttajista tuolla erolla tuskin isommin on. Toki, jos 4K kiinnostaa, löytyy sillekin ratkaisunsa, hintaa on vain suolaisesti enemmän, tätä kirjoittaessa 71 euroa (Chromecast Ultran tarjoukset löydät täältä).

Kuten aina diililöydöissämme, emme tiedä lainkaan kauanko kampanjat kestävät tai paljonko jälleenmyyjillä on tuotteista varastoa, joten kannattaa toimia nopeasti jos tarjous kiinnostaa!

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto