AfterDawn: IT-alan uutiset

Päivän diili: Uusin Chromecast kympin halvemmalla, vain 29 euroa!

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 15.5.2019 11:46

Päivän diili: Uusin Chromecast kympin halvemmalla, vain 29 euroa! Yksi nykypäivän kätevimmistä pienistä lisälaitteista on eittämättä Chromecast, jonka ansiosta kaikista televisioista saa tehtyä "älykkäitä" vaikka television omat älyominaisuudet olisivatkin lakanneet toimimasta jo vuosia sitten.
Googlen valmistama pikkuinen laite mahdollistaa suoratoiston puhelimelta tai tietokoneelta suoraan televisioon lähes kaikista mahdollisista videolähteistä, mm. Netflix, YouTube sekä Google Kuvat ovat tuettujen listalla, kuten myös kaikki kotimaiset videopalvelut, kuten Yle Areena sekä Elisa Viihde.

Tavallisesti Chromecast maksaa 39 euroa, mutta nyt sekä nykyistä, kolmannen sukupolven Chromecastia, että edelleen myynnissä olevaa toisen sukupolven Chromecastia, saa 29 eurolla.

Tarjoukset täällä:

Chromecast, 2nd generation, 29 euroa

Chromecast, 3rd generation, 29 euroa

Jos kiinnostaa tietää mitä eroa edellä mainituilla on ulkonäkönsä lisäksi, löytyy aiheesta hyvä tiivistelmä täältä:

Chromecast -mallien erot

Tiivistetysti voisi sanoa, että "ei juuri mitään" näiden kahden mallin välillä, myöhempi malli tulee FullHD-videota 60fps frameratella, aiempi 30fps frameratella. Käytännön merkitystä valtaosalle kuluttajista tuolla erolla tuskin isommin on. Toki, jos 4K kiinnostaa, löytyy sillekin ratkaisunsa, hintaa on vain suolaisesti enemmän, tätä kirjoittaessa 71 euroa (Chromecast Ultran tarjoukset löydät täältä).

Kuten aina diililöydöissämme, emme tiedä lainkaan kauanko kampanjat kestävät tai paljonko jälleenmyyjillä on tuotteista varastoa, joten kannattaa toimia nopeasti jos tarjous kiinnostaa!

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Tuoreimmat uutiset

Tätä Huawein Android-lisenssin poisto tarkoittaa: Miljoonat sovellukset lakkaavat toimimasta, tietoturva rapautuu, Chrome poistuu, Gmail poistuu, ... Tätä Huawein Android-lisenssin poisto tarkoittaa: Miljoonat sovellukset lakkaavat toimimasta, tietoturva rapautuu, Chrome poistuu, Gmail poistuu, ... (20.5.2019 12:32)
Googlen eilinen päätös poistaa Huawein Android-lisenssi vaikuttaa Huawein tuleviin malleihin radikaalisti. Vaikka Huawei voikin kiertää rajoituksia monin tavoin, on yhtiön laitteiden käytettävyys ....
1 kommentti
Huawein puhelinten ja tietokoneiden valmistus saattaa pysähtyä kuin seinään - Broadcom, Intel ja Qualcomm lopettivat piirien toimitukset Huawein puhelinten ja tietokoneiden valmistus saattaa pysähtyä kuin seinään - Broadcom, Intel ja Qualcomm lopettivat piirien toimitukset (20.5.2019 11:15)
Huawei sai iskun vasten kasvoja eilen, kun Google poisti yhtiön Android-lisenssin. Nyt lunta on tullut tupaan myös toisella tavalla, kun yhdysvaltalaiset piirivalmistajat, Intel, Qualcomm ja ....
Hittiräiskintäpeli Call of Duty julkaistaan älypuhelimille Hittiräiskintäpeli Call of Duty julkaistaan älypuhelimille (20.5.2019 05:58)
PC:llä huippusuosioon noussut räisikintäpelisarja Call of Duty tekee tuloa mobiililaitteisiin. Activision on avannut ennakkorekisteröitymisen julkaistavalle Call of Duty: Mobile -pelille. ....
Miten käy nykyisten Huawei-puhelimien? Google Play -sovelluskauppa toimii edelleen Miten käy nykyisten Huawei-puhelimien? Google Play -sovelluskauppa toimii edelleen (20.5.2019 05:47)
Kiinan ja Yhdysvaltojen käydessä ankaraa kauppapoliittista taistelua, Huawei on joutunut rintamalinjojen väliin pahemman kerran. Yhdysvallat on yrittänyt estää Huawein matkapuhelinverkkoteknologian ....
1 kommentti
Reuters: Google lopettaa Android-yhteistyön Huawein (ja Honorin) kanssa - estää pääsyn Gmailiin ja Play -kauppaan Reuters: Google lopettaa Android-yhteistyön Huawein (ja Honorin) kanssa - estää pääsyn Gmailiin ja Play -kauppaan (19.5.2019 21:56)
Google on keskeyttänyt kaiken yhteistyön Huawein kanssa. Keskeytys koskee kaikkia laitteita ja ohjelmistoja, jotka eivät kuulu avoimen lähdekoodin alaisuuteen. Päätöksen suorin ja välittömin ....
8 kommenttia

Uutisarkisto