AfterDawn: IT-alan uutiset

Minecraft täyttää 10 vuotta – Alkuperäistä Minecraftia voi nyt pelata ilmaiseksi verkossa

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 10.5.2019 15:10 Kommentteja (1)

Minecraft täyttää 10 vuotta – Alkuperäistä Minecraftia voi nyt pelata ilmaiseksi verkossa

Minecraft täyttää tässä kuussa tasan 10 vuotta, minkä kunniaksi peliä kehittävä Mojang on päättänyt julkaista alkuperäisen Minecraftin ilmaiseksi pelattavana selainversiona.
Minecraftin kehityksen laittoi alulle ruotsalainen Markus Persson, joka lopulta myi Mojangin vuonna 2014 Microsoftille noin kahdella miljardilla eurolla. Peli on nykyisin saataville niin tietokoneelle, mobiililaitteille kuin pelikonsoleillekin. Leimallista pelille on karkea pikselöitynyt grafiikka ja mahdollisuus suunnitella sekä rakentaa omia maailmoja.

Netissä ilmaiseksi pelattavassa Minecraft Classicissa on saatavilla ainoastaan 32 erilaista rakennuspalikkaa, mutta rajoitukset eivät haitanne kun tarjolla on alkuperäinen ja nostalginen pelikokemus. Peli mahdollistaa maailmojen luomisen yhteensä 9 kaverin kanssa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

112.5.2019 15:49
mii2a
Vahvistamaton

Minulla on ollut tuo alkuperäinennminecraft aina en ole pystynyt päivittää sitä

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto