AfterDawn: IT-alan uutiset

Google ja YouTube jäivät pahasti jälkeen Spotifysta

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 9.5.2019 08:41

Google ja YouTube jäivät pahasti jälkeen Spotifysta

Vaikka Googlella onkin leveät teknologiset hartiat, eikä uusien palveluiden rahoittamisessakaan ole suurempia ongelmia, niin maksullisten palveluiden julkaisussa se ei ole onnistunut kuluttajapuolelle kovin hyvin. Esimerkiksi Googlen ja YouTuben maksullisilla musiikkipalveluilla on yhteensä vain 15 miljoonaa tilaajaa.
Huhtikuun lopulla Spotifylla oli hyviä uutisia kerrottavana, sillä Premium-tilaajien määrä on kasvanut yli 100 miljoonaan. Google on jäänyt kauas taakse markkinakakkosesta Applestakin, jonka Apple Music -palvelulla on 50 miljoonaa tilaajaa.

YouTube ei kommentoinut musiikkipalvelun tilaajamääriä Bloombergille, mutta totesi kuitenkin, että tilaajien määrä on kasvanut viime vuoden maaliskuusta jopa 60 prosenttia. Bloombergin kuulemien lähteiden mukaan tilaajamäärät olisi tällä aikavälillä kasvanut viidellä miljoonalla tilaajalla.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto