Päivän diili: Huawei P20 Lite nyt alle 150 euroa

Kirjoittaja AfterDawn @ 7.5.2019 18:31

Päivän diili: Huawei P20 Lite nyt alle 150 euroa Älypuhelinten hinnat tippuvat alas perinteisesti seuraavan sukupolven saapuessa markkinoille. Vuosittainen kiertokulku tarkoittaa tällä hetkellä, että Huawein P20-sarjan puhelimien hinnat ovat aikaisempaa alempana.
Älypuhelinten kehitys ei enää viime vuosina ole ollut yhtä vilkasta kuin aiemmin, joten vuoden tai parinkin vanha puhelin voi olla edelleen varsin hyvä laite. Niinpä tämän päivän diilinä oleva Huawei P20 Lite on syytä ottaa harkintaan, jos haluaa kohtuuhintaista Androidia.

Tavallisesti noin 200 euron hintainen P20 Lite on hiljattain tippunut noin neljänneksen halvemmaksi. 25 prosentin alennus kaksois-SIM-paikalla varustettuun P20 Liteen tarkoittaa, että se maksaa nyt alimmillaan vain 149 euroa.

Viime vuonna esitelty P20 Lite sisältää mm. 5.84" FullView -näytön, 4 gigatavua RAM-muistia, kaksoiskameran (16+2MP), 8-ytimisen Kirin 659 -piirin sekä 64 gigatavua muistikortilla laajennettavaa tallennustilaa. Ne ovat varsin oivat ominaisuudet alle 150 euron laitteelle.Löydät tarjouksen täältä:

Huawei P20 Lite Dual SIM 64GB

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto