AfterDawn: IT-alan uutiset

Robotti-imuri joka kiroilee ja huutaa tuskissaan törmätessään esteisiin

Kirjoittaja AfterDawn @ 6.5.2019 21:35

Robotti-imuri joka kiroilee ja huutaa tuskissaan törmätessään esteisiin

Entäpä jos Roombasi huutaisi tuskasta aina törmätessään tuolin jalkaan tai seinään? Tubettaja Michael Reeves on kasannut juurikin tällaisen virityksen.
Hänen kanavansa on keskittynyt robotiikkaan ja kiljuva Roomba syntyikin hänen faniensa toiveesta. Mies on yhdistänyt Roomban ja Raspberry Pin sekä kaiuttimen paketiksi, joka osaa laukoa erilaisia tuskaa kuvaavia ääniä. Hän pyysi seuraajiaan toimittamaan hänelle autenttisia karjaisuja, kiljahduksia ja kirouksia, jotta efekti olisi mahdollisimman autenttinen.


Koko "Kiljuvan Roomban" tarina on katsottavissa alla olevalta videolta:

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto