AfterDawn: IT-alan uutiset

Microsoftin tähtihetki koittaa tänään – Näin seuraat Buildia

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 6.5.2019 10:14

Microsoftin tähtihetki koittaa tänään – Näin seuraat Buildia

Microsoftin vuosittainen Build-kehittäjätapahtuma alkaa tänään toimitusjohtaja Satya Nadellan pitämällä avajaisesityksellä. Toukokuun kahdeksanteen päivään asti kestävät messut pidetään Washington State Convention Centerissä Seattlessa.
Avajaisshow alkaa kello 18.30 Suomen aikaa ja sitä voi seurata alla olevan YouTube-upotteen kautta. Tilaisuudessa luodaan katsaus Microsoftin ohjelmisto- ja palvelualustojen tulevaisuuteen, joka kiistatta tulee liittymään kasvavissa määrin tekoälyyn ja sen sovelluskohteisiin. Microsoftin agendalta löytyy myös mixed reality -teema, joten HoloLens 2 saanee tavalla tai toisella myös huomiota.

Jää nähtäväksi kuinka paljon kuluttajia kiinnostavaa sisältöä tapahtumassa lopulta nähdään. Suurin fokus lienee tekoälyssä ja Azure-pilvipalveluissa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto