Microsoft paljasti lisää tietoja uudistettuun Edgeen – Luvassa IE Mode

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 6.5.2019 18:59

Microsoft paljasti lisää tietoja uudistettuun Edgeen – Luvassa IE Mode Viime vuoden lopulla Microsoft pudotti todellisen uutispommin ilmoittamalla aikeistaan lopettaa Edge-verkkoselaimen kehityksen nykyisessä muodossa. Ohjelmistojätti aikoo säilyttää Edgen nimen selaimessaan, mutta sen taustalla oleva tekniikka päivitetään Chromium-pohjaiseksi laajemman yhteensopivuuden takaamiseksi.
Aiemmin keväällä Microsoft toi Chromium-pohjaisen Edgen beta-version ladattavaksi ja nyt Build-kehittäjätapahtumassa Microsoft kertoi lisäävänsä uuteen selaimeensa erillisen IE-tilan, jonka avulla verkkosivun voi ladata selaimessa käyttäen hyväksi Internet Explorerin selainmoottoria.

Ajatuksena on käytännössä se, että kaikkien uudistusten ja muutosten jälkeenkin selaimella voitaisiin käyttää vanhojen teknologioiden varaan rakennettuja nettisivuja.

Uusi tila on kuitenkin suunniteltu ainoastaan yrityskäyttäjien käyttöön, sillä heidän sisäverkoissaan saattaa olla hyvinkin vanhoja verkkosivuja tai -palveluita, joiden käyttö vaatii Internet Explorerin käyttöä. Uuteen Edge-selaimeen on tulossa myös mainostrackereiden toiminnan estäviä mekanismeja. Lisäksi uuden Collections-toiminnon avulla käyttäjä voi luoda nopeasti laajoja muistiinpanoja nettiselailun kohteista ja tallentaa tiedot OneDriveen.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

YouTube Rewind 2019 julkaistu – Näitä nettivideoita suomalaiset katsoivat tänä vuonna YouTube Rewind 2019 julkaistu – Näitä nettivideoita suomalaiset katsoivat tänä vuonna (6.12.2019 16:51)
YouTuben viime vuonna julkaisema Rewind-muistelovideo ei ollut nettikansan mieleen, sillä siitä tuli palveluin vihatuin (dislike) video. Tähän päivään mennessä videolle on annettu 17 miljoonaa ....
Pokemon Go -kehittäjä hyppäsi mukaan AR-lasien kehitykseen Pokemon Go -kehittäjä hyppäsi mukaan AR-lasien kehitykseen (6.12.2019 16:00)
Puolijohdejätti Qualcomm ja Pokemon Go -pelistä parhaiten tunnettu Niantic Labs kehittävät yhdessä uuteen Snapdragon XR2 -alustaan perustuvia AR-laseja. Kehitteillä olevat AR-lasit eivät ....
Päivän diili: Sony WH-H900N langattomat kuulokkeet 99 euroa (säästä 30 euroa) Päivän diili: Sony WH-H900N langattomat kuulokkeet 99 euroa (säästä 30 euroa) (6.12.2019 15:31)
Black Friday oli ja meni. Black Friday -tarjousjuhlan aikana nähtiin paljon tarjouksia kuulokkeiden kohdalla. Tarjouksessa olivat esimerkiksi Sennheiser HD 598 Cs, Sony WF-1000XM3 ja Sony WH-1000XM3 ....
Motorola One Hyper julkistettu: hinta 359 euroa, 4000 mAh akku, 64 MP pääkamera Motorola One Hyper julkistettu: hinta 359 euroa, 4000 mAh akku, 64 MP pääkamera (6.12.2019 12:01)
Motorolan One -sarja sai taas uuden lisäyksen, sillä yritys julkisti Motorola One Hyper -puhelimen. Motorola on tänä vuonna tuonut markkinoille muun muassa Motorola One Macron, Motorola One ....
Samsung lyö hirviökamerapuhelimet laudalta – Galaxy S11:een tulossa 108 megapikselin kamera Samsung lyö hirviökamerapuhelimet laudalta – Galaxy S11:een tulossa 108 megapikselin kamera (6.12.2019 11:05)
Samsungin komponenttikehityksestä on kuultu kamerasensoriuutisia muutamaan otteeseen tämän vuoden aikana. Yhtiö on kertonut kehittäneensä niin 64 kuin peräti 108 megapikselin kennot älypuhelimiin. ....

Uutisarkisto